Çarşamba, Nisan 24, 2024

Gigabyte Radeon RX 6900 XT Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gigabyte Radeon RX 6900 XT modeli için gün sayılıyor. Aralık ayında satışa çıkacak ilk versiyonlar arasında yer alacak olan Gigabyte versiyonunun nasıl gözükeceği konusunda görsellerde gözüktü.

Beklentileri değiştirecek ve diğer özelleştirilmiş olan serilerden ayrılacak olan yeni model için detaylara bakalım.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT ile ana tasarım üzerinden gelecek

Yeni ekran kartı, referans tasarıma büyük ölçüde sadık kalacak. 3 farklı gri ve siyah üzerinde kurulmuş olan kart tasarımı aynı şekilde devam ettirilmiş. Belki farklı olarak gösterebileceğimiz kısım, kartın üzerinde yer alan LED Radeon yazısının arkasındaki Gigabyte yazısı olacaktır.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT

2250 MHz hıza sahip olacak ve 23.04 TFLOP değerinin bulunacağı ekran kartının girişlerinde de bir değişiklik olmayacak. Çift DisplayPort 1.4, USB Type C ve HDMI 2.1 girişlerini üzerinde getiren ekran kartının, bellek kısmında da 16 GB DDR6 bellek kullandığını zaten biliyoruz.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT

NVIDIA’nın RTX 3090 modeline doğrudan rakip olarak gösterilen model olan RX 6900 XT için satış fiyatının ise 999 dolar olduğu açıklanmıştı. Gigabyte modelinin satış fiyatının değişip değişmeyeceği ise net değil ama çok bir fark olacağını düşünmüyorum. Satışlar 8 Aralık itibariyle başlayacak.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT 3

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler