Cumartesi, Nisan 20, 2024

Gigabyte Üç Farklı GTX 1050 3 GB Ekran Kartı Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Computex 2018 fuarı tam gaz devam ederken, Gigabyte üç farklı GTX 1050 3 GB ekran kartı modeli çıkarttı. Bu seriler düşük segmentteki oyuncuların vazgeçilmezi haline gelebileceği gibi, arttırılmış performans ve saat hızları ile GTX 1050 Ti ekran kartının önüne geçmesi bekleniyor.

Gigabyte GTX 1050 3 GB

Son kullanıcının hala anlam veremediği bu son güncellemeler ile gelen ara kartlar, hala kafamızı karıştırmaya devam etse de, piyasaya “yeni” ekran kartlarının da gelmesi bir bakıma iyi oluyor. Bu SKU ile birlikte GTX 1050 Ti 4GB ekran kartı ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu görebilirsiniz.

768 adet CUDA çekirdeği, aynı bellek bant genişlikleri ve daha kısa veri yolu (96 bit) ile çok yakında çeşitli e-ticaret sitelerinde satışa çıkacak.

Gigabyte‘ın ilk modeli, tek fanlı tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Bu kart, küçük form faktörlü PC’ler için üretilmiştir. Diğer modellerden farklı olarak, bu karta özel frekanslar ayarlayamıyorsunuz. Ancak Gigabyte yazılımlarını kullanarak özel profiller uygulanabilecek.

gigabyte gtx 1050 3gb ekran karti

gigabyte gtx 1050 3gb ozellikleri

Gigabyte GTX 1050 3 GB OC Low Profile

Eğer daha küçük bir ekran kartı modeline ihtiyacınız varsa, Gigabyte burada 3GB OC modelini de seriye eklemiş. Bu model önceki karttan daha hızlı değil ancak DVI, DisplayPort ve bir adet de HDMI çıkışlarına sahip.

gigabyte gtx 1050 3gb oc ekran karti

gigabyte gtx 1050 3gb oc ekran karti ozellikleri

GIGABYTE GTX 1050 3GB OC

Son model ise bu serinin en güçlü ekran kartı diyebiliriz. Son kullanıcılar zaten firmanın geliştirdiği OC modellerine uzun zamandır sahipti. Şimdi ise WindForce 2x soğutma çözümü ile birlikte GTX 1050 3GB OC modeli de piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu model aynı zamanda fabrika çıkışlı olarak %4 Overclock edilerek gönderilecek.

gigabyte gtx 1050 3gb oc windforce

gigabyte gtx 1050 3gb oc windforce 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler