Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel 5 ve Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve yazılım devi Google’ın yakın zaman içerisinde 5G bağlantı teknolojisine sahip iki yeni cep telefonu tanıtması beklentiler arasında. Bunlardan bir tanesi 5G bağlantı teknolojisi ile revize edilmiş bir Pixel 4A varyantı bir diğeri ise Google Pixel 5 5G akıllı telefonu. Cihazların tanıtım tarihi belli olmasa bile kısa süre önce her iki cihaz hakkında sızıntılar internette hızla yayıldı.

Her iki cihaz hakkında bilgiler kısa süre önce Reddit platformunda paylaşıldı ve çok fazla vakit geçmeden sebepsizce silindi, daha küçük olan Pixel 5, mat kaplamalı plastik bir arka tarafla (solda ki cihaz). Pixel 4 modeline benzeyen bir kamera kümesine sahip, ancak flaş ışığı nedense en üst kısma taşındı. Ayrıca ikonik arkaya monte edilmiş parmak izi okuyucusuna sahip.

pixel 5 leak a
Google Pixel 5 ve Özellikleri Sızdırıldı! 2

Google Pixel 5 Teknik Özellikleri

  • Batarya: 4000 mAh
  • Kamera: 0,5x geniş açılı lens (yeni eklendi), 1x standart lens (Pixel 4 ile birebir aynı), 12,2 MP Sony IMX363 arka sensör ve spektral/titreme sensörü, 8 MP çözünürlüğünde damla çentik özçekim kamerası.
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 765G
  • Bellek (RAM): 8 GB
  • Ekran: 60Hz ve 90Hz yenileme hızına sahip ekran (detay yok)
  • Parmak izi sensörüne sahip arka kısım
  • 3,5mm jack girişi yok.

Google Pixel 5 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Bir önceki haberimizde bahsettiğimiz gibi Google Pixel 5 modeli de tıpkı Pixel 4A 5G varyantı gibi Qualcomm’un 5G destekli Snapdragon 765G işlemcisinden güç alacak ve yine Pixel 4A gibi 499 Amerikan Doları’ndan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler