Cuma, Nisan 26, 2024

Google Pixel Buds Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Google tarafından düzenlenen etkinlikte Pixel 4 ailesi ile beraber Google Pixel Buds tanıtıldı. Dikkat çekici özelliklere sahip olan Pixel Buds, tamamen kablosuz bir yapıda ve uygun bir fiyata sahip. 

hop hop 1

Google kulaklık kategorisine ilk defa ürün sunmuyor. Öyle ki 2017‘de Google Pixel Buds tanıtılmıştı. Bu ürün bulundurduğu özellikleri ile rakipleriyle rekabet edememişti. Google’ın bugün tanıttığı kablosuz tam kulaklık için aynı ismi kullanması dikkatleri oldukça çekti.

Ürüne yakından bakacak olursak bizleri taşınabilir şarjlı bir kulaklık kutusu karşılıyor. Bu kutunun içerisinde iki adet tam kablosuz kulaklık yer alıyor. Tasarım olarak Samsung Galaxy Buds’ı andıran Pixel Buds 5 saatlik kullanım ömrü sunuyor.

Uygun Fiyat

Google Pixel Buds’ın en dikkat çekici özelliklerinden birisi şüphesiz ki etraftaki sesleri algılayıp ses düzeyinde değişiklik yapabilmesi oldu. Ortama göre bu ayarlamayı yapabilen Pixel Buds, gürültü engelleyicisine de sahip.

Düzenlenen etkinlikte Pixel Buds’ın fiyatı da açıklandı. 2020’nin ilk çeyreğinde satışa sunulacak olan Google Pixel Buds, 179 dolarlık bir satış etiketiyle raflarda yer alacak. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler