Cuma, Mart 29, 2024

Google Stadia, 2021 Yılı Bitmeden 100’ün Üzerinde Oyun Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda Google Stadia, tüm dahili geliştirme stüdyolarını kapattı ve hizmetin bıraktığı güveni kaybetti. Şimdi oyuncuları bir arada tutmak için Stadia, hizmete gelecek yeni oyunları duyuruyor ve 100’den fazla üçüncü taraf oyunun yıl bitmeden önce hizmete gireceğini iddia ediyor.

Google Stadia 2021 Yili Bitmeden 100un Uzerinde Oyun Aliyor 1

Judgment, FIFA 21, Hellpoint, Shantae: Half Genie Hero, Shantae: Risky’s Revenge, Killer Queen Black, Street Power Football, Kaze and the Wild Masks ve It Came From Space gibi oyunlar da dahil olmak üzere bu oyunlardan bazıları önümüzdeki iki ay içerisinde Stadia’ya geliyor.

Google Stadia 2021 Yili Bitmeden 100un Uzerinde Oyun Aliyor 2

Stadia’nın 2K Games, Ubisoft ve diğer yayıncılarla yaptığı ortaklıklar göz önüne alındığında bir sonraki NBA 2K, Far Cry 6, Prince of Persia: The Sands of Time Remake ve daha nice oyunu bekleyebiliriz.

Bu durum, insanların Stadia’da kalmasını sağlayacak mı yoksa sağlamayacak mı bunu zamanla göreceğiz. Yine de, Google Stadia‘ya özel oyunlar olmadığından oyun pazarının dikkati büyük ölçüde Xbox, PlayStation, Nintendo ve PC üzerinde olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler