Salı, Nisan 23, 2024

Google’ın Otomatik Transkripsiyon Kaydedici Uygulaması Eski Pixel Cihazlara Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google’ın Pixel 4’te kaydedilmiş sesi otomatik olarak (ve çok hızlı bir şekilde) aktarabilen Kaydedici uygulaması eski Pixel cihazlarına geliyor. Haber sessiz sedasız bir şekilde Google’ın Pixel Community hesabı tarafından ilk Android Police tarafından tespit edildiği bir Reddit yorumunda açıklandı.

Bir Google sözcüsü daha sonrasında verdiği bir demeçte bu haberi doğruladı ancak çıkış tarihleri veya bu uyumluluğun belirli Pixel cihazlarına olacağı hakkında daha fazla bilgi paylaşmadı.

Screenshot 2019 11 01 r GooglePixel Voice Recorder Transcription App

Otomatik transkripsiyon hizmetleri giderek yaygınlaşıyor, ancak Kaydedici uygulamasının avantajı cihazdaki her şeyi yapıyor olması ve telefonunuz internete bağlı olmadan bile çalışıyor olması. Bu mükemmel ve bazı güçlü aksan ve özellikle hızlı konuşmacılar ile mücadele edebilir. Ama çoğunlukla, hızlı, oldukça doğru ve en önemlisi, tamamen ücretsizdir.

Uygulama resmi olarak paylaşılmadı ancak APK dosyaları internette dolaşıyor

Yani eski bir Pixel cihazınız varsa, iyi haber, yeni uygulamaya erişmek için bu yılki telefonu satın almak zorunda kalmayabilirsiniz. Resmi olarak yayınlanmadan önce uygulamayı elde etmek istiyorsanız, cihazınızda yan yüklemeyi deneyebileceğiniz bir dizi Kaydedici uygulama APK’sı mevcut. Bu bizim tavsiye ettiğimiz bir şey değil, bu yüzden kendini riske atmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler