Perşembe, Nisan 25, 2024

Gucci’den 980 Dolarlık AirPods Max Çantası!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın yeni nesil kulaklıklarından AirPods Max, beraberinde Smart Case taşıma çantasıyla geliyor ve bugün İtalyan moda markası Gucci, tam 980 dolar fiyat etiketine üst düzey lüks bir AirPods Max taşıma çantasını satışa sundu.

Gucci’nin satışa sunduğu “AirPods Max için Ophidia Çantası” geçmişten ilham alan tasarım öğeleri ile “eski ve çağdaşı bir araya getiren” bir tasarıma sahip. Geçmişle günümüz arasındaki kontrastla oynayan aksesuarın iç kısmında “bugüne ait” anlamına gelen Latince kelime “Hodiernum” yazıyor.

gucci airpods max case
Gucci'den 980 Dolarlık AirPods Max Çantası! 2

Gucci çantanın çevre dostu malzemelerden üretildiğini, omuz askısı, kahverengi deri detayları ve AirPods Max’i yerine sabitlemek için bir çıtçıt düğmesi içerdiğini belirtiyor. Birçok AirPods Max aksesuarı gibi, Gucci’nin ürettiği çanta da AirPods Max’in kolayca taşınmasını sağlayan tentesini ortaya çıkarıyor.

AirPods Max, 550 Dolar fiyat etiketine sahip ve Gucci’nin üretmekte olduğu aksesuar ise kulaklığın maliyetinin neredeyse iki katı. Gucci’nin AirPods Max çantasını incelemek için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler