Salı, Nisan 16, 2024

Hala Oynamak İsteyen Varsa Cyberpunk 2077 İndirimde!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllar yıllar boyunca erteleme alan ve umutların kesildiği bir anda satışa çıkan Cyberpunk 2077, ilgisini biraz kaybetti. Önce oyunun çıkışını çok bekledik. Sonra çıktı ve hatalarını çok konuştuk. Fakat şimdilerde oyun çok fazla gündemimizde yer almıyor.

Zaten oyunu bekleyen birçok oyuncunun hikaye kısmını da bitirdiğini düşünüyorum. Belki yeniden gündeme gelme çabası belki sadece bir kampanya bilemeyeceği ama yapım şu sıralar indirime girmiş durumda.

Cyberpunk 2077 için %20’lik bir indirim var

Oyunu Steam üzerinden almak isteyenler için normal fiyat 240 TL civarlarındaydı. Fakat sınırlı süre için geçerli olmak üzere oyunun fiyatı %20 oranında düşürüldü. Böylece yeni fiyat 199 TL oldu. Yine çok ya da ideal tartışılır ama indirim kısa sürecek.

5 Nisan tarihine kadar indirim sürecek. Almayı düşünüyorsanız ya da hala oyunu oynamamış merak edenlerdenseniz indirimden yararlanabilirsiniz. Fakat baştan belirteyim ki oyunu alırken sisteminizin de iyi olması gerektiğini unutmayın.

Cyberpunk 2077

Öyle ki Cyberpunk 2077 sorunları ve hataları bir yana güçlü bir sistem istiyor. Oyuna para verip, oynayamamak gibi bir durumla karşılaşmamak için sistem gereksinimlerini kontrol etmekte yarar var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler