Perşembe, Nisan 25, 2024

Haunted Space Adlı Bilim Kurgu Korku Oyunu Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merge Games ve Milan merkezli Italian Games Factory, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için Haunted Space‘i duyurdu.

Henüz geliştirme aşamasında olan oyunun haliyle çıkış tarihi de henüz belli değil.

maxresdefault 6

Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için Haunted Space, uzayın en uzak noktalarında gezinme, maceralara atılma, hayatınız için savaşma, her şeyi keşfetme şansı elde ederken. Uzay savaşı ve keşif türlerini bir sonraki seviyeye taşımaya çalışıyor.

Bilim kurgu unsurlarını korku, hikaye açısından zengin maceralar ve bir ton keşifle harmanlayan Haunted Space, insan medeniyetinin ikinci çağı uzaktaki Neterun galaksisine ulaştığında ve Sonic Matter adlı güçlü bir enerjiyi keşfettiğinde, meselelere katıldığını görecek.

Milyonlarca yerleşimcinin Neterun’un sistemlerine geldiği yer burasıdır ve bu değerli kaynağı toplamak için Metal Ana Tesisi adlı geniş bir fabrika inşa edilmiştir. Sorun şu ki, insanlık çok geçmeden yalnız olmadıklarını keşfetti. Oyun hem üçüncü şahıs hem de birinci şahıs perspektifine sahip olacak.

Fragman kısaca, oyunun ortamını açıklayan bir seslendirme ile başlıyor. İkinci insan imparatorluğu, yakın zamanda keşfedilen bir enerji kaynağı olan sonik madde, her şeyi değiştirmekle tehdit ediyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler