Perşembe, Mart 28, 2024

Horizon Forbidden West’ten Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Guerrilla Games, Horizon Forbidden West için 14 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınladı.

Oyunun daha önce açıklanan çıkış aralığı 2021’in yaz aylarıydı.

wallpapersden.com aloy horizon forbidden west 1280x720

Forbidden West PC için duyurulmadı. 14 dakikalık video da gösterilen, geliştirici Guerrilla Games, Aloy’a, arkadaşı Erend’i ele geçiren Tenakth kabilesinden bir grup akıncı ile karşılaştığını gösterdi. Bu düşmanlar oyunun mekanize canavarlarını geçersiz kılabiliyor.

Makineler olarak bilinen canavarlara binilebiliyor. Aloy, Tremortusk olarak bilinen devasa yeni bir canavara, mamut benzeri bir yaratığa karşı savaşta bir canavara da bindi. Aloy’un Yasak Batı’da emrinde birçok silah ve geçiş aracı var. Bunlara Pullcaster adı verilen mermi tabanlı bir kanca ve Shieldwing olarak bilinen elektronik bir planör dahil.

Ayrıca hızlı hareket eden Pasifik Okyanusu akıntılarında ilerlemesine yardımcı olan Dalış Maskesi sayesinde süresiz olarak su altında yüzebiliyor. Horizon Forbidden West, Amsterdam merkezli Guerrilla Games’te geliştiriliyor. Açık dünya aksiyon oyununda Aloy, Dünya’yı ikili bir tehditten kurtarmak zorunda kalacak.

Orijinal Horizon Zero Dawn, Şubat 2017’de PS4’te piyasaya sürüldü ve konsolun en çok satan oyunlarından biri oldu.

Oyunun hikaye anlatımı yönetmeni Ben McCaw tarafından belirtilene göre “Henüz kesin bir çıkış tarihimiz yok ancak geliştirme süreci yolunda ilerliyor ve çok yakında haber vereceğiz.” dedi.

14 Dakikalık Oynanış Videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler