Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei Mate 40 Pro için İlk Görsel Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei Mate 40 Pro, tanıtımı için daha uzun bir süreç var. Eğer Huawei her zamanki takvimine bağlı kalacak olursa, yeni Mate modelini yaz aylarının sonrasında göreceğiz.

Arada uzun bir süreç olması yeni telefon ile ilgili sızıntıların ortaya çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Başta nasıl bir kamera kullanacağını merakla beklediğimiz akıllı telefon için bu kez kameraları net bir şekilde gösteren bir görsel paylaşıldı.

Huawei Mate 40 Pro yine dairesel kamera alanı kullanacak

Huawei Mate 40 Pro

Huawei konusunda isabetli paylaşımlar yapan RODENT950 isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görselde, kamera diziliminin nasıl olacağı görünmekte.

Açıkçası bu kez, tasarım kısmında çok büyük bir fark olmayacak gibi. Kamera bölümü, yine dairesel bir alanla gelecek. 4 farklı sensörün bulunduğu alanda 50 MP değerinde bir ana kamera ve ToF sensörlerinin başı çekmesini bekliyoruz.

Yine Leica’nın kullanıldığını gördüğümüz kameraların iki tanesi dikdörtgen şeklinde sensörler. Bu da demek oluyor ki sinematik sensörler kullanılabilir.

Huawei Mate 40 Pro

Kısacası Huawei Mate 40 Pro modeli için ilk görsele bakacak olursak, kamera konusunda yine başı çekecek bir akıllı telefon gelecek. Kamera özelliklerinin biraz daha detaylanması için yeni sızıntıları bekliyor olacağız. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler