Salı, Nisan 23, 2024

Huawei’nin Yeni Orta Segment Modeli Y9 2019 Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei‘nin yeni modeli Y9 2019 ortaya çıktı. Hemde söylentilere göre fiyatı oldukça uygun olacak.

Son dönemin çıkış yapan firması Huawei her geçen gün yeni teknolojiler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Telefon alanında elini güçlü tutan Huawei bu yıl oldukça fazla model üretirken bununla orantılı olarak satışlarda yaptı.

Şimdi ortaya çıkan yeni model Y9 2019 ise fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekecek. Keza cihazın bir fiyat-performans ürünü olacağı söyleniyor. Şimdi gelin Y9 2019’u detaylı bir şekilde inceleyelim ve özelliklerine deyinelim.

Huawei bu yeni modelinde 6.5 inç büyüklüğünde devasa bir ekran kullanıyor. Bu ekranın Full HD+ görüntü kalitesi sunacağı biliniyor. Yine üst kısmında ise 16 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. 

huawei

Kamera kısmında deyinmişken Y9 2019 arka kısmında çift kamera bulunduruyor. Bu kameraların birisi 20 MP çözünürlük sunarken diğeri garip bir şekilde 2 MP çözünürlük sunuyor. Bu durum cihazın bir amiral gemisi olmamasından kaynaklanıyor. Yani çift kamerası var densin yeter diye konulmuş gibi gözüküyor.

Cihaz içerisinde Kirin 710 yonga seti barındırıyor. Bu işlemciyi versiyonlara bağlı olarak 4GB veya 6GB Ram bellek ile destekliyor. Tabi cihazın 64GB ve 128GB gibi depolama seçenekli modellerinde değişiklik gösteriyor.

Cihaz üzerinde Android 8.1 Oreo işletim sistemi bulunduruyor. Elektriksel gücünü ise 3.900 mAh‘lik bataryasından alıyor.

Cihazın özellikleri genel anlamda bu şekildeydi. Edinilen bilgilere göre Y9 2019 uygun fiyatlı bir model olacak. İlerleyen zamanlarda sizlere daha detaylı bilgiler vereceğiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler