Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei’nin Yenilenen MateBook X Pro Laptopları ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, bu yıl MateBook X Pro’yu yeni bir yeşil renk seçeneği ve Intel’in 10.Nesil işlemcileri ile güncelledi. Tasarımı hakkında konuşacak olursak; 13.9 inç, 450 nit, 3000×2000 çözünürlüğe sahip dokunmatik özelliğe sahip ekran ile geçen sene piyasaya sürülen aynı güç düğmesine gömülü parmak izi tarayıcı özelliği ile geliyor.

Cihazın en önemli noktalarından birisi olan ağırlık konusunda 2.93 kilogram ağırlığa sahip. Ayrıca geçtiğimiz sene piyasaya sürülen modelde de karşımıza çıktığı gibi cihazda çok fazla kullandığımız klavyede yerleşik olan pop-up kamerası da bu yeni model ile geliyor.

MKT MatebookXPro Gray Green RetailKV Vertical EN HQ RGB 200122
Huawei'nin Yenilenen MateBook X Pro Laptopları ile Tanışın! 2

Bu yıl yenilenen modelde Intel’in 10. Nesil Core i7 işlemcisi, 16 GB RAM’i ve 1 Terabyte depolama alanı yer alıyor. Core i7 sürümünde Nvidia’nın MX250 bağımsız grafikleri de bulunacak. Bir USB-A ve iki USB-C bağlantı noktası da geçen sene piyasaya sürülen modelde olduğu gibi kalıyor. Huawei, MateBook X Pro için bu yıl gümüş ve gri seçeneklerin yanı sıra yeni bir yeşil renk seçeneği de sunuyor.

Fiyatlandırma nasıl?

Huawei’nin en yeni MateBook X Pro cihazı, Nisan ayında 16GB RAM ve 512GB depolama alanına sahip temel Core i5 modeli için 1.499 Euro’dan satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler