Cumartesi, Nisan 20, 2024

Humble Bundle Krallığını Yaptı: Killer is Dead Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Humble Bundle ara sıra oyun kampanyalarını bu şekilde duyurarak oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Şimdi ise Steam’da fiyatı 31 TL olan Killer is Dead oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu. Peki bu oyunu Humble Bundle üzerinden nasıl alacağız ? Gelin detaylara yakından bakalım.

Kodu Almak Çok Basit

İlk olarak Humble Bundle sitesine buraya tıklayarak giriş yapıyorsunuz. Eğer üyeliğiniz yoksa, bir kaç dakikanızı ayırarak üye oluyorsunuz. Sonrasında üyeliğinizi tamamlayarak buradaki oyunun satıldığı sayfaya giriş yapıyorsunuz.

Ardından oyun sayfasında ‘Add to card‘ yani ‘Sepete ekle’ ibaresini göreceksiniz. Bu tuşa basın ve ürünü sepetinize atın. Hemen ardından ise ‘Link Steam Account‘ yazısına tıklayarak Humble sitesi ile Steam hesabınızı eşleştirin.

humble bundle killer is dead ucretsiz 002

Sepetinize gelen ürün artık ücretsiz olarak karşınıza çıkacak. Hemen sonrasında ise ‘Get it for free’ ibaresine tıklayarak oyunun mail adresinize gelmenizi bekleyin. Bir kaç dakika bekledikten sonra mail adresinize gelen ‘Download Now‘ yazısı ile oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.

humble bundle killer is dead ucretsiz 003

humble bundle killer is dead ucretsiz 004

Steam Key’i Nasıl Alıyoruz ?

Mail adresinize gelen oyunun linkine tıkladığınızda Humble Bundle sizi bir sayfaya yönlendirecek. Bu sayfanın en altına gelin ve ‘Reveal your Steam Key’ yazısına tıklayarak keyinizi alabilirsiniz. Keyi kopyaladıktan sonra zaten gerisini hepimiz biliyoruz.

humble bundle killer is dead ucretsiz 005

Steam hesabınızı açıyorsunuz, ardından Oyunlar > Steam’da Ürün Etkinleştir diyerek size verilen keyi yapıştırıyorsunuz. Ardından oyun Steam kütüphaneniz üzerine indirmeye hazır. Tüm işlemleri yapabilmek için sadece 5 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.

humble bundle killer is dead ucretsiz 006

humble bundle killer is dead ucretsiz 007

Takıldığınız bir konu varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilir veya fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Oyunu merak ediyorsanız, aşağıdaki videoyu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Anime tarzı içerikleri sevenler, bu oyuna bayılacaklardır.

Killer is Dead Video

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler