Salı, Ekim 22, 2024

IGG, Deprem Bölgesine Yardım Elini Uzattı

Türkiye, 6 Şubat’ta tarihinin en kara günlerinden birini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli olarak, ardı ardına gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 11 ili kapsayan büyük bir bölgede etkisini gösterdi ve yüzyılın en büyük yıkımlarından birini yaşattı. Türkiye’yi yasa boğan felaket sonrasında, afet bölgesinde yaraları sarmak için birçok yardımsever ve firma da harekete geçti.

Deprem bölgesinde yaraları sarmak için Türkiye’ye yardım elini uzatanlardan birisi de Singapur merkezli Lords Mobile gibi iddialı oyunların yapımcısı IGG oldu. IGG bu kapsamda, deprem bölgesine 200.000$ değerinde yardımda bulunduğunu açıkladı.

IGG ve Lords Mobile, Depremzedeler için Harekete Geçti

Ülkemizde ciddi bir oyuncu kitlesine sahip olan IGG, yaşanan felaketin ardından kısa bir süre içerisinde harekete geçti ve bölgeye yardımlarını ulaştırmaya başladı. Türkiye, Çin ve Singapur ekiplerinin oyun sektörüne öncülük edeceği umudu ile hazırladığı taziye ve destek mesajlarıyla birlikte yardım tırları, geçtiğimiz hafta itibariyle deprem bölgesine hareket etti.

IGG

IGG Türkiye ve Çin ekiplerinin 9 Şubat itibariyle paylaştıkları ortak mesajda;

“…Halkımızın yanında olmak adına IGG ekibi olarak bugün Çin ekibimiz tarafından deprem bölgesine hareket eden tırımızın en yakın sürede ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını temenni ediyoruz. Bununla birlikte Türkiye ekibi olarak, bugün yola çıkardığımız yardım umuyoruz ki halkımızın yarasına merhem olmak için yardımların daha da büyümesine öncülük eder. Yardımlarımızın devamı, yetkili kurumlar tarafından paylaşılan ihtiyaç listelerine göre devam edecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak…” ifadelerine yer verdi.

IGG

Lords Mobile Oyuncuları Yardım Gönüllüsü Olmaya Hazırlanıyor

IGG Türkiye ve Çin ekipleri yayınladıkları yeni mesajlarında, deprem bölgesine yardım amacıyla 200.000$ değerinde aynî yardımda bulunacaklarını duyurdu.

BENZER:  Bir Devrin Kapanışı! WordPad'e Veda..

Deprem bölgesi için yardımlarını parti parti ulaştıracak olan IGG ekibi, yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak adına da oyuncularından destek istemeyi ihmal etmedi.

Lords Mobile Facebook sayfası üzerinden yapılan paylaşım sonrasında gönüllüler ve IGG çalışanları el ele verip yardım paketlerini hazırladı ve afet bölgelerine gönderimin yapılmasını sağladı.

IGG

Tüm bu çalışmaların ardından IGG ekibi, Türkiye halkının yanında olduğunu ve yardımların afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine destek sağlayacağını umduklarını dile getirdi.

Yaraları sarana kadar da yardımlarına devam edeceğini belirten IGG, “Depremde yakınlarını kaybedenlere bir kez daha taziyelerimizi sunar, yaralananların bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.” İfadeleriyle bir kez daha taziye mesajlarını da dile getirmiş oldu.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler