Perşembe, Mart 28, 2024

İki yeni Spider-Man filminin vizyon tarihi ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere Coronavirus nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi ertelendi. Planlanan vizyon tarihinde izleyiciler ile buluşamayacak olan iki yeni Spider-Man filmi de bu durumun etkisi altında.

Yeni vizyon tarihleri nasıl olacak?

Spider-Man 3 filminin 16 Temmuz 2021’den, 5 Kasım 2021’e ertelendiği Marvel-Sony tarafından açıklandı. Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 ise 8 Nisan 2022’den, 7 Ekim 2022’ye erteledi.

42 429346 spider man low poly art wallpaper spiderman comicsSpider-Man 3 normal şartlarda belirttiğimiz orijinal vizyon tarihinde izleyiciler ile buluşacaktı lakin yaşananlardan dolayı bu durum imkansızlaştı. Bunların haricinde söylemek istediğim bazı şeyler de var.

Spider-Man: Far From Home dünya çapında 1.13 milyar dolarlık gişesi ile 2019’un en başarılı filmlerinden birisi oldu. Buna ek olarak Spider-Man: Into the Spider-Verse ise geçtiğimiz sene en iyi animasyon filmi dalında Akademi ödülü kazanmıştı ve dünya çapında 375 milyon dolar hasılat elde etmişti.

1920x1080 marvel spiderman wallpaperSon birkaç Spider-Man filminden tanıdığımız Tom Holland’ın yer alacağı video oyunu uyarlaması Uncharted’ın ise vizyon tarihinin 8 Ekim 2021‘den, 16 Temmuz 2021’e ertelendiğini belirtmiş olalım.

Normal şartlarda Uncharted ve Spider-Man 3’ün vizyon tarihleri aynı güne denk geliyordu lakin vizyon tarihi erteleme durumundan dolayı bu durum ortadan kalkmış oldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler