Perşembe, Nisan 18, 2024

Intel Arc Ekran Kartları için Resmi Teaser Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel’in yeni harici ekran kartı birimleri için sadece 2 gün kadar bir zaman kaldı. Firma ilk olarak laptop modelleri için yeni Intel Arc grafik birimlerinin duyurusunu yapacak.

30 Mart tarihinde yapılması beklenen duyuru için paylaşımlar da devam ediyor. En son resmi Intel Graphics hesabı üzerinden bir teaser paylaşıldı. Hem tarih bir kez daha doğrulanmış oldu hem de yeni ekran kartları için bazı ipuçları verildi.

30 Mart Tarihinde Intel Arc Laptop Serileri Geliyor

Sadece 6 saniyelik olan paylaşımda bir laptop modeli görüyoruz. Tarih olarak 30 Mart’ı doğrulayan gönderi, etkinliğin laptop modelleri için sunulacak olan harici ekran kartı birimleri üzerine olacağını da doğruluyor.

Zira 6 saniyelik video içerisinde bir laptop görselinin ortaya çıkarıldığını görüyoruz. Muhtemelen ilk etkinlikle beraber Arc A300M serisini göreceğiz.

Serinin içerisinde A370M ve A350M modellerinin yer alacağı ve bunların da mütevazi performans değerlerine sahip olacağı söyleniyor. Daha çok günlük kullanım odaklı laptop modellerinin içerisinde yer alacak harici ekran kartları gibi duruyorlar.

Daha üst laptop ekran kartı modelleri olarak beklediğimiz A700 serisinden ise hala ses çıkmış değil. Oyuncu laptop modellerinde yer alacağı düşünülen A700 serisi için de sürecin nasıl işleyeceği 30 Mart tanıtımında belli olacak.

Samsung, Acer, Dell gibi birçok markanın laptoplarında yeni Intel ekran kartlarına yer vermesinin beklendiğini de ekleyelim. Nvidia ve AMD için ciddi bir rakip geliyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler