Cuma, Nisan 26, 2024

iOS için WhatsApp’a ‘Karanlık Mod’ Desteği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp, geçtiğimiz ay uygulama için karanlık mod desteğinin temellerini atmış, Android için WhatsApp Beta’da karanlık modu test etmeye başlamıştı. Bugün itibari ile iOS için WhatsApp’ın beta sürümünde karanlık mod test edilmeye başlandı.

WhatsApp nihayet yakın zamanda iPhone cihazlar için karanlık mod desteğini getiriyor. iOS için WhatsApp’ın yeni beta sürümünde karanlık modun geleceği ortaya çıktı ve yakın zamanda tüm iPhone kullanıcıları için kullanılabilir hale gelecek.

MacRumors, test notlarının karanlık bir mod içerdiğini bizlerle paylaşıyor ancak hiçbir beta test kullanıcısı modun neye benzediğini sosyal medya üzerinde paylaşmadı. Yani elimizde beta uygulamasından bir görüntü yok.

dark mode whatsapp.0
iOS için WhatsApp'a 'Karanlık Mod' Desteği Geliyor! 2

WhatsApp için karanlık mod desteği, kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenilen bir özellik. En popüler iOS uygulamaları zaten karanlık modu içerecek şekilde güncellemelerini aldılar hatta WhatsApp’ın içerisinde bulunduğu Facebook şirketi, Instagram uygulamasını da çok gecikmeden karanlık mod desteğine yükseltmişti. Geriye Facebook’un kendisi ve WhatsApp kalmıştı ki WhatsApp’ta artık günümüze uyarlanıyor.

Geçtiğimiz ay şirket, Android için WhatsApp’ın beta sürümünde karanlık modu hali hazırda test ediyordu ve şimdi sıra iOS platformuna geldi. Uygulamanın sadece iOS 13 sürümüne sahip cihazlarda mı karanlık modu destekleyeceğini ya da direkt uygulama içerisine dahili bir özellik ile sunulacağını bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler