Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro Bir Kez Daha Yan Yana

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni iPhone ile tanışmamıza daha uzun bir zaman var. Her şey yolunda gidecek olursa yeni nesil akıllı telefonlar Sonbahar aylarında tanıtılacak. Yeni telefonlar için zaman var ama bu durum sızıntılara da engel değil. Zira söz konusu akıllı telefonlar için peş peşe görseller de sızmaya devam ediyor. Son görüntülerde iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro yan yana getirilmiş bir şekilde karşımıza çıktı. Yeni akıllı telefonlarda teknik olarak değil ama tasarım anlamında nasıl bir değişiklik beklediğimizi de bu görseller ortaya koyuyor.

iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro Arasında Fark Yok Gibi

Görseller üzerinden bir değerlendirme yapacak olursak tasarım genel hatlarıyla aynı kalacak diyebiliriz. İki telefon yan yana getirildiği zaman, ekran bölümünde bir boyut farkı olduğu anlaşılıyor. Yeni nesil iPhone modelinde ekran alanı biraz daha geniş. Bu sebeple çerçeveler de daha az gözüküyor.

iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro 3 iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro 4

Onun dışında ön kısımda çok büyük bir değişim gözükmüyor desek yeridir. Asıl değişimi arka kısımda bekliyoruz tabii ki ama arka kısımda da çok büyük bir değişim olmadığının altını çizmek lazım. Belki biraz daha geniş çerçeve kameralar ama onun dışında tasarım yapısı neredeyse birebir olarak korunuyor gibi gözüküyor.

Teknik özellikler anlamında ne gibi değişimler olacak bilemiyoruz ama görünen o ki aynı telefonları yeniden sahnede göreceğiz. Bir yandan Apple’a da hak vermek lazım. Her sene yeni bir seri çıkarmak ve her sene çok büyük değişimler sunmak pek olası değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler