Salı, Ekim 22, 2024

iPhone 16 Serisi için Hızlı Şarj Müjdesi!

Teknoloji devi Apple’ın 2024 yılının Eylül ayı içerisinde tanıtılacak olan iPhone 16 serisi için yeni iddialar bulunmakta.

iPhone 16 serisi cep telefonlarının duyurulduğu günden itibaren bir çok sızıntı ile karşımızda boy gösterdi ancak şimdi ki söylentiler ise teknoloji ülkesi olarak adlandırabileceğimiz Çin’den geldi.

iphone 16 03 - PC Hocası

Bildiğiniz üzere Apple’ın iPhone serisinde her ne kadar işlemci mimarisine ve kamera tarafına daha fazla ağırlık verse dahi rakipleri ile bir kıyaslama yaptığımız zaman pil tarafında diğerlerine nazaran geride kaldığını görebiliyoruz.

Yeni iddialar ise Apple, yeni serisinde yani iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde şarj tarafında büyük oranlarda iyileştirmelerde bulunduğu söyleniyor.

usb c brasil 1 - PC Hocası

iPhone 16 Pro Hızlı Şarj Desteği

Apple’ın 40W kablolu şarj desteği bununla beraber 20W MagSafe kablosuz şarj desteğini 16 Pro ve Pro Max modellerinde göreceğimiz söylenmekte.

Diğer marka modellerinin sahip olduğu desteğin geride kaldığını görebiliyoruz. Lakin iPhone serisine göre karşılaştırdığımız zaman durum değişiyor.

BENZER:  iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro Bir Kez Daha Yan Yana

iPhone 16 serinin hızlı şarj desteğini daha iyi anlamak adına bir önceki serisi olan iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinin sahip olduğu şarj desteğini hatırlayacak olursak 27W kablolu şarj desteği sunmakta MagSafe tarafında ise 20W değerinde şarj desteği sunulmakta.

iPhone 16 Pro ve Pro Max modelleri için her ne kadar 40W kablolu şarj desteği sunulması beklense dahi en yüksek hızda ve uzun bir süre boyunca aynı değerde şarj dolumunun devam etmesi maalesef mümkün olmayacak.

Yapılan iddialar ve söylentiler şu an için bu durumda diyebiliriz. Apple’ın yeni serisinde pil ve şarj tarafında iyileştirmelerde bulunacağı beklentiler içerisinde bulunmaktaydı henüz teknoloji devi tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da iPhone 16 serisi için geri sayım içerisindeyiz sürprizler ile dolu olan Apple, bakalım bekleyenlerine neler sunacak merakla bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler