Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone SE 4’ün Olası Tasarımı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone serisi akıllı telefonlarda uygun fiyatlı alternatifler arayanlar için yeni bir seçenek geliyor. Öyle ki tüm iddialar Apple’ın nispeten daha uygun fiyatlı serisi olan SE serisini güncelleyeceği yönünde. iPhone SE 4 ismiyle geleceği belirtilen yeni akıllı telefonun teknik özelliklerinin neler olacağı bir yana, serinin tasarım yapısının nasıl olacağı da ortaya çıkmaya başladı. Son gelen görseller de beklenen tasarım yapısını bir kez daha gösterdi.

Tabii ki telefon kesin olarak bu görsellerde yer alan tasarıma benzer bir tasarımla gelecek doğru olmaz ama sızdırılan görseller de telefon hakkında önemli fikirler sunuyor diyebiliriz.

iPhone SE 4 için Nasıl Bir Tasarım Bekleyebiliriz?

Sızıntılar üzerinden AppleTrack tarafından hazırlanan konsept çalışmalarına göre, telefonun yine sade bir yapıda olacağını görüyoruz. Düz çerçevelerin kullanılacağı standart kasa tasarımı, farklı renk seçenekleriyle desteklenecek ve böylece telefon daha fazla alternatif sunmuş olacak.

Bunun dışında telefonun hem arka hem de ön kısımda tanıdık tasarımlara yer vereceği gözüküyor. Ön kısımda çentik alanı kullanılacak ve bu alan içerisinde Face ID teknolojisine yer verilecek.

iPhone SE 4

Arka kısımda ise diğer SE modellerinde olduğu gibi tek arka kameranın öne çıktığını göreceğiz. Bu tek arka kamera, özel bir kamera alanının içerisinde yer alacak ve kameranın hemen yanında flaş ışığının bulunduğunu göreceğiz. Burada kameranın 48 MP değerinde tek bir sensör olarak gelmesinin beklendiğini de ekleyelim.

iPhone SE 4

Tam merkezde yer alan Apple logosu da yerini koruyacak. Son olarak önemli değişikliklerden birinin de yeni portlar olacağını belirtelim. Apple, uzun süreden sonra Type-C ısrarına son vermişti ve iPhone 15 serisiyle beraber Type-C portunu kullanmaya başladı. iPhone SE 4 modeli için de aynı tercihin yapılması bekleniyor.

iPhone SE 4

Tüm bu özelliklerle beraber yeni akıllı telefonun 2024 yılının sonlarına ya da 2025 yılının ilk aylarına kadar bir sürede ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler