Cumartesi, Nisan 27, 2024

Iron Man VR Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal gerçeklik teknolojisini destekleyen oyunların sayısı günden güne artış gösteriyor. Üstelik yeni oyunların VR yapısını tam olarak yansıttığını görüyoruz. Bu oyunların son örneği ise Iron Man VR olacak.

Marvel evreninin sevilen karakterlerinden biri olan Iron Man’in konu edineceği yapım, oyuncuları sanal gerçeklik dünyasına taşımayı başaracak. Camouflaj tarafından geliştirilen oyunun ne zaman çıkacağına ve nasıl bir hikaye sunacağına bakalım.

Iron Man VR İddialı Geliyor

Geliştirici firma tarafından yapılan açıklamaya göre, oyun tamamen VR uyumlu olarak geliştirildi. Hemen her sahnenin buna göre özenle geliştirildiği belirtiliyor. Yani oyunda da olsa kendinizi Demir Adam’ın zırhında hissedeceksiniz.

Iron Man VR

Oynanış yapısı bir yana, hikaye kısmında da yine dikkat çeken bir yapım göreceğiz. Demir Adam’ın hayat hikayesini konu edinecek olan yapımda, baş kötü karakter Ghost’a karşı mücadele edeceğiz.

PlayStation özel oyunlarından biri olacak olan Iron Man VR çıkış tarihi ise 28 Şubat 2020 olarak açıklandı. Oyuna şimdiden sahip olmak isteyen kullanıcılar için ön siparişlerin başladığını da ekleyelim. Standart versiyon için 249 TL, deluxe versiyon için ise 309 TL gibi ön sipariş fiyatı belirlenmiş durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler