Salı, Nisan 23, 2024

Karşınızda NVIDIA RTX 2080 Ti Founders Edition

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarın Almanya’nın Köln şehrinde başlayacak olan GeForce Gaming Celebration etkinliği öncesi NVIDIA RTX 2080 Ti Founders Edition ekran kartının tasarımı ortaya çıktı. Zaten hemen hemen her üretici ekran kartı modellerini piyasaya sızdırarak ön bilgi sahibi olmamızı sağladılar. Peki çok beklenen F.E modeli neler sunuyor?

Çift Fanlı Olacağı Dedikodusu Doğru Çıktı

Geçtiğimiz hafta sizlere NVIDIA RTX 2080 Ti Founders Edition modelinin çift fanlı olabileceğini belirtmiştik. Ortaya çıkan bu tür dedikoduların zaten boş olmadığını, yüksek ihtimal ile bilinen içeriklerin servis edildiğini anlatmaya çalışıyoruz.

Founders Edition modeline baktığımızda ise çift fanlı yeni tasarımın oldukça çekici durduğunu söylemem gerekiyor. Uzun süredir tek fanlı kullandığımız referans model, bu sene diğer ekran kartı üreticilerinin arasında iyi satacağını düşünüyoruz. Çift fan tasarımının ortasında RTX 2080 Ti logosu ve yan plaka üzerinde GeForce RTX ibaresi yerleştirilmiş.

Eski referans tasarıma göre uzunluğunda da biraz küçülmeler olduğu söyleniyor.

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition

Özellikler Nasıl?

NVIDIA RTX 2080 Ti ekran kartı piyasaya 4352 CUDA çekirdeği, TU102 GPU özelliği, 352 bit veri yolu ve 11 GB GDDR6 belleği ile gelecek. Gamescom’da düzenlenecek olan etkinlikte CEO Jensen Huang’ın sürprizi olarak biliniyor.

Bu sene NVIDIA epey bir hızlı gelecek gibi ne dersiniz? Yeni RTX 2000 serisi ekran kartları arasında en çok merak ettiğiniz model hangisi?

nvidia rtx 2000 serisi ekran kartlari 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Şahsen bol param olsa bu ekran kartını satın almak istesem founders edition almam. Bana diğer markaların ürünleri daha iyi soğutma overclock gibi şeyler sunabilirmiş gibi geliyor. Üstelik görünüşü daha güzel diye düşünüyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler