Cuma, Nisan 19, 2024

Korsanlar Cyberpunk 2077 ve Witcher 3’ün Kaynak Kodları 7 Milyon Dolara Sattı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt RED firmasının hacklendiğini ve şirkete ait The Witcher 3, Cyberpunk 2077 ve daha fazla oyuna ait kaynak kodlarının çalındığını belirtmiştik ve bugün ise bilgisayar korsanları bu kaynak kodlarını deep web üzerinde açık arttırma açarak 7 milyon dolara sattıklarını bildirdi.

Polonya merkezli oyun geliştirme şirketinin yaşadığı bu siber saldırı sonrasında korsanlar fidye teklifinde bulunmuştu lakin şirketin bu fidye isteğini reddetmesi sonrasında korsanlar ilk yaptırımlarını uygulamaya başladı ve kodları deep web üzerinde satmaya başladı.

Vx-underground tarafından bildirilen The Witcher 3 oyununun kaynak kodu, yakında çıkacak olan geliştirilmiş sürümü Cyberpunk 2077 ve Thronebreaker: The Witcher Tales oyunlarının kaynakları kodları yapılan açık arttırmada satıldı.

Şimdi 7 milyon dolara satın alın başlığı ile satışa konulan bir dark web müzayedesi gerçekleşirken, satıcının tatmin edici bir teklif almasının ardından açık artırmanın sona erdiği bildirildi. Tüm oyunlar, kodun bir başkasına satılmaması veya başka kişiler ile paylaşılmaması koşuluyla satıldı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler