Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Lara Croft, Call Of Duty Sezon 5’e Mi Geliyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü oyun karakteri Lara Croft, Call Of Duty 5.sezona geliyor olabilir. Call Of Duty: Modern Warfare 2, her yeni sezon başlayınca oyuna yeni karakterler getiriyor. Activison, 1 ay önce Call Of Duty: Modern Warfare 2 için popüler bir dizi olan The Boys ile anlaşma yapmıştı.

cod 2 scaled

Activison’un yaptığı bu anlaşma ile The Boys’daki bazı karakterler oyunda Operator olarak yer almıştı. Bu anlaşma oyuncuları mutlu etmiş olacak ki Activison, yeni bir anlaşma daha yapıyor gibi gözüküyor.

Call Of Duty’e Lara Croft Mu Gelecek ?

Bu her ne kadar bir iddiadan ibaret olsa da ünlü oyun karakteri Lara Croft’un Call Of Duty’e gelmesi konuşuluyor. Bu iddianın ortaya çıkma sebesi ise Call Of Duty Modern Warfare 2 içinde kontrol notları diye bir paket gözüküyor ve bu paketin içinde Lara Croft’un adı geçtiğinden dolayı da iddiaların gerçek olma olasılığı artıyor.

cod 3

Her ne kadar Tomb Raider serisi ile Call Of Duty serisinin bir bağlantısı olmasa da hayranlar bu gelişmeye sevinecektir. En son çıkan Tomb Raider oyunu 2018 de çıkan Shadow Of Tomb Raider olmuştu. Buna bakacak olursak son Tomb Raider oyunun çıkışından 5 yıl geçmiş ve belki de bu hareket Lara Croft’u yeniden hatırlatmak için yapılan bir harekettir.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler