Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo RX 6900 XT / 6800 XT Legion Edition Serisi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo, özelleştirilmiş ekran kartları konusunda çok öyle adını duyuran bir firma değil. Haliyle sektörle ilgili olan takipçilerimiz başlığı görünce şaşıracaktır. Tam gördüğünüz gibi. Lenovo RX 6900 XT / 6800 XT Legion Edition serileri ortaya çıktı.

Üstelik bir sızıntı ya da kartlar gözüktü gibi bir haber de değil bu. Bizzat marka böyle bir atılım yaptığını söyledi ve kartları paylaştı.

Lenovo RX 6900 XT / 6800 XT Legion Edition özellikleri

Madencilerin iştahı kabarmadan bir detay vermek istiyorum. Evet yeni bir özelleştirilmiş kart serisi geldi ama bu sadece Lenovo sistemlerin içerisinde yer alacak. 7000P Legion sistemlerinde yer alacak ve harici olarak satılmayacak. En azından oyuncuların rahat nefes alacağı bir sistem. Kendi adıma bu tercih için Lenovo’yu tebrik etmem gerekiyor. 🙂

Özellikler açısından referans modeli temel alacağı söylenen ekran kartı, tasarım yönünde değerlendirildiği zaman ise Radeon VII serisini işaret ediyor. Bu konuda da başarılı bulabileceğimiz kart üzerinde 3 fanı ve geniş blokları doğrudan görebiliyoruz.

Lenovo RX 6900 XT  6800 XT Legion Edition

Üst kısımda ise RGB ışıklı model yazısı var. Şık mı duruyor derseniz evet şık duruyor. Köşede o ünlü “R” harfi ve arkada beklenen metal plaka. Legion yazısının resmen bağırdığı metal arka kapakta, kasada şık bir görüntü sağlayacaktır.

Lenovo RX 6900 XT  6800 XT Legion Edition

Tabii ki ne kadar görebilirsek. 🙂 Bu kartların da yer alacağı sistemlerin özelliklerini de bir görelim derim. Sonrasında 6900 XT / 6800 XT Legion modelleriyle nasıl bir oyun deneyimi sunulacağını konuşuruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler