Cuma, Nisan 26, 2024

LG LV5 Yeni Modüler Olmayan Yapısı ile Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biliyorsunuz, geçen sene LG G5 modüler yapısı ile farklı bir amiral gemi olarak karşımıza çıkmıştı. Kullanıcılar alışık olmadığı gibi, biraz da garipsedik. Şimdi de LG G5’e benzerliği ile dikkat çeken, fakat modüler olmayan LG LV5 modelini duyurmaya hazırlanıyor.

LG LV5 Nasıl Olacak ?

Okurken de “lan acaba arada V yok mu, yanlış mı yazıyoruz ?” hissiyatı uyandıran yeni LG LV5 modeli tasarımsal açıdan LG G5‘e çok benziyor. Zaten benim tahminlerim cihaz modüler olmadığı için aynısının laciverti olarak piyasaya sürülecek gibi.

Bu ara zaten LG biraz durgun olduğundan dolayı, LG V20, LG G6 ve LG LV5 modelleri ile piyasayı şaşırtacaklarını düşünüyorum. LG LV5‘te ilk dikkat çeken detay ise çift kamera değil, tek kamera ve LED flaş desteğini olması. Bunun yanı sıra hoparlörler cihazın arka sol altına yerleştirildiği görülüyor. Bu sızıntıları ise yine her zamanki gibi OnLeaks yapıyor.

lg-lv5-001
Cihaz Android’in son sürümü olan 7.0 Nougat ile birlikte gelecek. Aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 652 chipset, 3 GB RAM, Adreno 510 grafik işlemcisi ve 3000 mAh civarlarında bir batarya olacağı söyleniyor.

Ek olarak yine parmak izi sensörünün olduğunu da belirtelim. Yukarıdaki teknik özellikler henüz kesin değil. Fakat üç aşağı beş yukarı bu özelliklerde bir LG LV5 modeli beklediğimizi söyleyelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler