Cuma, Nisan 19, 2024

LG V30’un Videosu Sızdı! İşte Özellikleri Ve Görünümü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG’nin bu yıl tanıtacağı ikinci amiral gemisi telefonu LG V30‘un videosu sızdı. Ayrıca özellikleri ve dahasıda yazımızda. Bakalım V serisinin yeni üyesi V30 nasıl görünüyor ?

2015 yılında çok güçlü ancak bi o kadarda kronik sorunlarıyla gelen G4’ün ardından dirilmek için G5’i piyasaya süren LG, bu telefondada bir başarısızlık yaşamıştı. G5’in modüler olması çok kullanışlı olsada kullanıcılar bunu pek beğenmedi yada gereksiz buldu.

lg v30

Bu yıl piyasaya G6 ve Q serisi ile giren LG, V serisinin yeni üyesi V30’u getiriyor. Özelliklerini daha önce paylaşmış olsakta tekrar etmekte fayda var. İşlemci olarak Snapdragon 835 barındıran V30’un IP68 sertifikası ile su geçirmediğide söyleniyor. 3200 mAh batarya ve 5.7 inçlik ekranla gelecek olan LG V30’un fiyatının ise 699$ olması bekleniyor. 

İşte LG V30’un sızdırılan videosu!

Videoya göre LG farklı ve riskli bir tasarıma gitmek yerine G6’nın tasarımına benzetmeyi yeğlemiş. Cihazın bir kaç ay sonra FA Berlin‘de resmi olarak açıklanması bekleniyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler