Perşembe, Nisan 25, 2024

LG’den ‘T Şeklinde’ Çift Ekranlı Akıllı Telefon Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hemen hemen tüm popüler akıllı telefon üreticileri şimdi çift ekranlı telefon üretme akımına katılım gösteriyor, ancak LG markası söz konusu olduğunda, şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı söylenen çift ekranlı cihazın kendine özgü bir özelliği var gibi görünüyor. Şirket kısa süre önce çift ekranlı cihaz gibi görünen bir teaser videosunu yayınladı ve bize akıllı telefonun nasıl görünebileceğine dair bir fikir verdi.

Teaser’a göre, LG’nin çift ekranlı cihazı bir kitap gibi içe doğru katlanmıyor, hatta hiç katlanmıyor. Bunun yerine, bir ekranı diğerinin arkasında yatay olarak 90 derece döndürülebiliyor ve bu da cihazın “T” harfine benzemesini sağlıyor. Bu aynı zamanda söylentilere göre “Wing” el cihazı da olabilir. Tanıtım videosuna göre LG, T şeklindeki çift ekranlı cihazı resmi olarak 14 Eylül 23:00 KST saatinde (14:00 UTC) piyasaya sürecek.

LG’nin basın açıklamasına göre, yeni telefon “Explorer Projesi” nin bir parçası olacak. Şirket, projenin “mobil sektöre çok ihtiyaç duyulan merak ve heyecanı getirmesini” bekliyor. Bu arada, şirketin Velvet telefonları “Universal Line” altında kategorize edilecek.

LG’nin çift ekranlı cihazının 6,8 inç ana ekrana ve 1: 1 en boy oranına sahip 4 inç ikincil ekrana sahip olduğu söyleniyor. Söylentilere göre çift ekranlı telefon Snapdragon 765G tarafından desteklenecek ve 64MP birincil kameraya sahip olacak. Elbette 14 Eylül’de akıllı telefon hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler