Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Lollipop Chainsaw Yeniden Yapımının Adı Belli Oldu Ve Oyun Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lollipop Chainsaw oyunun yeniden yapımı ile gelecek ismi belli oldu ve yapımcı firma oyunu erteledi. Grasshopper Manufacture’ın geliştirdiği ilk oyun 2012 tarihinde çıkış yapmıştı. Oyun zamanında Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkmıştı. Oyunun bir PC versiyonu gelmemişti. Oyuncular, yapımı ortalama bir iş olarak gördüler. Metacritic skorunun da bunu açıkladığını görebiliriz.

lollipop chainsaw 2

Oyunun Metacritic puanı 67, oyuncuların verdiği puan ise 7.3 yani oyun basında çok beğenilmese de oyuncular sevmiş gibi gözüküyor. Oyun için bir Remake yapılacağını ise Dragami Games geçtiğimiz yıl Temmuz ayında duyurmuştu. Şimdi ise oyunun ismini ve oyunu ertelediklerini açıkladılar.

Şirket, Lollipop Chainsaw Remake’i Ne Zamana Erteledi ?

Dragami Games, bugün bir açıklama yaptı. Yaptıkları açıklamada oyunun isminin resmiyete kavuştuğunu ve oyunlarını ertelediklerini duyurdu. Şirket, oyunun Yeniden Yapımının, Lollipop Chainsaw Repop adını taşıyacağını duyurdu. Devamında ise geliştirici ekip oyunun ertelediklerini duyurdu. Şirket, oyunun çıkış tarihi için 2023 tarihin vermişti şimdi ise 2024 yazına ertelediklerini duyurdular.

lollipop chainsaw 3

Açıklamanın devamında ise şunları söylediler: ” Repop‘un geliştirme süreci, 2023 yılında çıkması üzerine planlanmış olmasına rağmen, oyuncularımıza en iyi deneyimi sunma vaadimize olan bağlılığımız nedeniyle geliştirme periyodunu uzatmaya karar vermek zorunda kaldık. Lollipop Chainsaw serisinin yeni oyununu bekleyenlerden özür diliyor, bu konuda anlayış göstermelerini rica ediyoruz” açıklamasını yaptılar. Oyun, çıktığı zamanda beğenilmemiş olsa da oyunu seven büyük bir kitle olduğundan ve bu kitle yıllar boyu büyüdüğünden ve oyunun eski konsollara özel olması nedeniyle oyunu yeniden yapıyor olabilirler.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler