Cuma, Mart 29, 2024

Marvel’ın yeni filmi olan Avengers 5 ile ilgili sızıntı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel‘ın son filmi olan Avengers Endgame sinema severleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Avengers Endgame izleyicilerin beklediği bir son ile bitmemişti lakin Avengers 5 herkes için bir merak konusu olmadı değil.

Avengers 5 gündemde!

avengers 5 22

MCU yani Marvel Sinematik Evreni, şu anda tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüsü sebebiyle çekimlere ara verdi. Marvel Sinematik Evreni, Phase 4 adını verdiği döneme Endgame filmi sonrasında çekilecek filmleri dahil edecek.

Phase 3 aşamasında birçok kahraman ve kötü karakterin öldürülmesi nedeniyle gelecek yapımlarda yeni süper kahramanlar ve kötü karakterler ile karşılaşacağız. Sinema severler yeni yapımları dört gözle bekliyor olacaklar lakin Avengers 5 filminin olmayacağı konusunda bazı söylentiler belirdi.

Şirket yeni filminin Endgame filmine kıyasla daha kapsamsız olacağını duyurdu. Phase 4 aşamasında Avengers ekibi, X-Men ve Fantastik Dörtlü gibi süper kahramanlarla beraber hareket edecek. Sızdırılan bilgiler arasında Avengers 5 filminde süper kahramanların gençlikleri yer alacak deniliyor.

avengersw

Ayrıca bazı söylentiler doğrultusunda senaristlerin Avengers 5 filmi için masaya oturdukları belirtildi. Bakalım Avengers 5 ve gelecek yapımlar nasıl olacak.

Sizin Marvel evreni hakkındaki düşünceleriniz neler? Düşüncelerinizi bekliyoruz 🙂 Eğer hala Avengers Endgame izlemediyseniz, Avengers 5 öncesi trailer videosuna göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Avengers Endgame trailer

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. “Endgame hayal kırıklığı,” mı? Deli misiniz siz? Sırf sıradışı bir yorum yapmak için yaptığınız bu görüş bile kabul edilemez! Her hangi bir MCU fanının yanında demeyin bunu linç ederler sizi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler