Perşembe, Nisan 25, 2024

Merakla beklenen AMD Zen işlemciler yarın tanıtılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD firmasının geliştirmiş olduğu Zen mimarisine sahip yeni masa üstü işlemciler yarın gerçekleştirilecek olan etkinlikte tanıtılıyor. ABD’de AMD Başkanı ve CEO’su olan Dr. Lise Su tarafından başlatılacak olan etkinlik merakla bekleniyor.

Açıkçası AMD Zen mimarisine sahip işlemcileri yaklaşık olarak üç aydır bekliyorduk. Teknik özellikler üç aşağı beş yukarı belli olmuştu. Onu da hemen aşağıda sizlerle paylaşmış olacağım. Onun dışında Türkiye saati ile 13 Aralık 23:59’da gözler yeni işlemcinin tanıtımında olacak. Etkinliği AMD Ceo’sunun yanı sıra video ve oyun gazetecisi olan Geoff Keighly sunuculuğunda gerçekleştirilecek.

amd zen islemci pini
İşlemcinin demolarının da yer alacağı etkinlik www.amd.com/NewHorizon adresinden canlı olarak yayınlanacak. Bir kaç saat sonra ise AMD‘nin resmi YouTube kanalından erişebiliyor olacağız. Peki bu çılgın işlemci bizlere neler sunuyor gelin yakından göz atalım. Şuanda kesin olmamakla birlikte söylentilere göre AMD Zen işlemcilerin teknik özellikleri aşağıdaki karşılaştırma tablosunda yer alan verilere göre olacak.

amd zen performans
Teknik özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler