Çarşamba, Nisan 24, 2024

Microsoft, hata düzeltmeleri için yeni bir Windows güncellemesi yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çoğu Windows kullanıcısı biliyor ki geçen hafta yayınlanan güncelleme birçok bilgisayar için sorun oluşturmuştu. Tüm bunların önüne geçmek ve hataları düzeltmek isteyen Microsoft ise Windows için yeni bir güncelleme yayınladı.

Yeni güncelleme ile neler düzeltildi ?

Windows tarafından geçen hafta yayınlanan güncelleme ile çoğu kullanıcı büyük sorunlar yaşadı. Bu sorunların başında ise Bluetooth ve Wi-fi hataları, ağ bağlantısı sorunları bulunuyordu. Aralarında belki de en büyük sorun bu diyebileceğimiz sorun ise bazı kullanıcıların bilgisayarlarının mavi ekran vermesiydi.

Windows 10 desktop

Tüm bu sorunları çözmek isteyen Microsoft, yayınladığı yeni güncelleme ile beraber bu hataları düzeltmeye çalıştı. Güncelleme, 18362.815 (v1903) ve 18363.815 (v1909) versiyonlarını içeriyor. Güncelleme otomatik olarak bilgisayar tarafından yapılmayacağından, siz kendiniz denetim masası üzerinden kontrol ederek yapabilirsiniz.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Selamun Aleyküm cümleten hocam benim bi sorum var ya benim pc de bu guncellestirme vardı çöktü falan çökerti pc yi geri yuklemede kapalıydı formatladım falan simdi yeni formatladım zaten programlarımı falanyukledim denetim masasından da baktım bu sonu 51 le biten program yüklü değil ama 1 2 kere takıldı nedeni nedir bi bilginiz varsa söylerseniz sevinirim 3 4 kere formatladım en az 1.5 aydırda pcyle oynayamıyorum çıldıracağım :s

    • Merhaba Deniz,

      Öncelikle format atmadan problem çözmeye çalışın. Format her zaman sistemi kurtarmaz. Tam kurtarma için sürekli yedek alın. Sonu 51 ile biten programdan kasıt nedir? Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler