Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft Outlook’a Neler Oluyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft‘un  mail servisi olan Outlook Avrupa ve Amerika genelinde Outlook serverlarında sorun yaşanıyor. Tüm servisleri kesintiye uğradı kullanıcılar hata mesajlarıyla karşılaşmaya başladı.

Microsoft’un eposta sunucusu olan Outlook bugün öğle saatlerinden itibaren erişim sağlayamıyor. Outlook servisine erişim sağlayanlar aynı hata mesajını almakta. Skype kullanıcıları sohbet servisine giriş sağlamakta zorlanıyor. Xbox kullanıcıları Xbox live hesaplarına ulaşamıyor. Down Dedector bugün 10.000 den fazla hata raporu aldı. Bu hata raporları ağırlıklı olarak Avrupa ve Amerika’da.

3E7FB95C00000578 0 image a 9 1490122295039

Sorun Avrupa, ve Amerika sunucularında ağırlıklı olarak görülüyor ve kullanıcılar aralıklarla servislere erişim sağlıyor. Hata mesajını alanlar sayfayı sık sık yenilesinler. Aşağıda hangi sunucularda sorunların olduğu ve ne kadar rapor olduğunu görebilirsiniz. Sorunlar Outlook, Skype, OneDrive ve Windows Mağaza gibi çoğu uygulama ve serviste karşılaşılmakta.

outlook coktu

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler