Salı, Nisan 16, 2024

Microsoft, Windows 11’i Dondurma Dağıtarak Kutladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz gün itibariyle büyük görsel yenilikler ve tabi ki de yazılımsal olarakta yeni inovasyonlar içeren işletim sistemi Windows 11’i resmi olarak piyasaya sürdü. Uzun süredir Developer ve Insider kanallarında çeşitli testlerden geçiren şirket nihayet Windows 11’in tam versiyonunu hem Windows Update üzerinden hem de resmi web sitesi üzerinden ISO olarak yayınladı.

Şirket yeni işletim sistemini piyasaya sürme konusunda oldukça heyecanlı görünüyor öyle ki Microsoft dün yeni işletim sistemini tanıttığı sıralarda Burj Khalifa’da ücretsiz olarak Windows 11 Dondurmaları dağıttı. Mikey Likes It Ice Cream şirketi ile anlaşan yazılım devi, yaban mersini ağırlıklı özel bir dondurma hazırlattı ve bunu bölgedeki çeşitli noktalarda ücret ödemeden dağıttı.

Windows 11’i kurmadan önce dikkat etmeniz gerekenler!

Bildiğiniz üzere ABD merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, Windows 11 işletim sistemini tanıttığı sırada işletim sisteminin gereksinimlerini de uzun sürmeden paylaşmıştı ve gereksinimlerin arasında halen daha TPM 2.0 çipi isteniyor, bu yüzden eğer bilgisayarınız Windows Update aracılığıyla ücretsiz Windows 11 yükseltmesi almıyorsa ve Windows 11’i kullanmak istediğiniz için ISO dosyası aracılığıyla sisteminize Windows 11 yüklerseniz ilerleyen zamanlarda şirket gereksinimleri karşılamadığınız için sizi çeşitli ve önemli güncellemelerden ve desteklerden mahrum bırakacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler