Cuma, Nisan 19, 2024

MIUI 14 Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi’nin akıllı telefonları için tasarladığı kullanıcı arayüzü MIUI 14‘ün ekran görüntüleri ortaya çıktı ve bir takım özellikleri öğrenmiş olduk. Şimdi gelin MIUI 14’ün 22.7.19 sürümüne ait ekran görüntülerine ve gelecek yeni özelliklere bakalım.

Galeri uygulaması, tıpkı iOS 15 ile hayatımıza giren fotoğrafını çektiğiniz belgelerden hızlı bir şekilde metin kopyalamanıza olanak tanıyan bir metin tanıma özelliğine kavuşuyor. Ayrıca, yıllar önce belirli bir günde çekilmiş eski fotoğrafları ortaya çıkaran bir “Bu günde” özelliği de mevcut.

En önemli özelliklerden: “Dolandırıcılık Koruması”

Kablosuz ses teknolojisindeki bir sonraki devrim Bluetooth LE Audio desteği, MIUI 14 ile birlikte Xiaomi telefonlara geliyor. Ayrıca yeni ve yüksek kaliteli codec bileşeninin yanı sıra Auracast yayın desteği de geliyor olacak; tek bir cihaz bir tür FM Radyo istasyonu görevi görebilecek ve desteklenen birden fazla kulaklığın bağlanmasına izin verirken Multi-Stream sayesinde iki tam kablosuz kulaklığa ses yayını yapabilecek.

MIUI 14 güvenlik konusunda da gelişmeler sunacak; böylelikle dokunabileceğiniz şüpheli aramalara, mesajlara ve uygulamalara yönlendirme konusunda Gelişmiş Dolandırıcılık Önleme Koruması desteğine sahip olacak.

Yeni kullanıcı arayüzü ile birlikte bildirimlerinizi düzenlemenize olanak sunulacak ve yenilenmiş bir Asistan Arayüzü bizleri karşılayacak aynı zamanda Saat uygulamasının arayüzünde de iyileştirmeler yapıldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler