Cumartesi, Ağustos 3, 2024

Modern Warfare 3 Yeni Bir Sızıntı Gerçekleşti

Paylaş

Call of Duty serisinin yeni gözdesi Modern Warfare oyunu oldu. Devam yapımı olarak gelen Modern Warfare 2 sonrasında şimdi ise gözler Modern Warfare 3 yapımına çevrilmiş durumda.

Oyun hakkında henüz detaylı resmi bilgiler de paylaşılmadı ama görünen o ki hazırlıklar hızlanmış. Zira oyun için yeni bir sızıntı da gerçekleşti. Monster Energy içeceği için hazırlanan promosyon kapaklarında Modern Warfare 3 oyununun görselinin de yer aldığını belirtmek gerekiyor.

Modern Warfare 3 için Beklemeye Devam

Sızıntıda yer alan görsellerde oyunun kapağında ünlü karakter Captain Price yer alıyor. Hazırlanan promosyon plakalarına gelince, bu plakalar üzerinde Monster Energy içeceğini alan ve üzerinde yer alan QR kodu okutan kullanıcıların, Modern Warfare 3 lansmanına özel olarak hediyeler kazanacağı belirtiliyor.

Modern Warfare 3 2 Modern Warfare 3

Sadece sızıntıdan yola çıkacak olursak oyunun lansman tarihinin de çok yaklaştığını söyleyebiliriz. Henüz resmi bir duyuru yok ama promosyon için bu plakaların hazırlanmış olması, arka planda iş ortaklıklarının da hazırlandığını işaret ediyor.

Şu an sızıntılarda yer alan iddialara bakacak olursak oyunun Kasım 2023 tarihinde duyurulması muhtemel. Ama henüz resmi bir açıklama olmadığını bir kez daha hatırlatmış olalım.

silkroad gaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler