Salı, Nisan 16, 2024

Moto GP 19 Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

E3 oyun fuarından önce bir bir yeni yapımlar piyasaya çıkmaya devam ediyor. Kısa süre önce oynanış videosunun paylaşıldığı Moto GP 19 oyunu da bunlardan biri oldu.

Milesstone S.r.l tarafından yayımlanan yeni oyun, hem Steam üzerinden hem de çeşitli platformlar üzerinden de yayına açılmış oldu.

Moto GP 19 İddialı Geliyor

Hemen hemen tüm motorların birebir olarak modellendiği serinin devam oyunu, bu kez önemli bir artıyla beraber geliyor. Bu kez oyunda bir de DLC paketi sunuluyor.

Tüm sürümlerde yer alan ve hem konsollar hem de bilgisayarlar için yapılan satın alımlar sonrasında elde edebileceğiniz DLC, Historical Park DLC’si. Bu paketle beraber yapım, oyuncuları geçmişe götürüyor.

Moto GP 19

1992 yılındaki bazı eski yarışları oynamanıza olanak sağlayan paket, eski motorlar ve yarış pistlerinizi de görmenizi sağlamakta. Etkiletici grafikleriyle dikkat çeken Moto GP 19 oyununun şu an için satın alınabilir olduğunu ve Steam üzerinden açıklanan fiyatın da 77 TL olduğunu ekleyelim.

Steam üzerinden açıklanan fiyat biraz daha hesaplı. Öyle ki PS Store fiyatı her zaman olduğu gibi daha yüksek ve 299 TL olarak belirlenmiş durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler