Perşembe, Nisan 25, 2024

MSI, 3 Ödülle iF DESIGN 2022’ye Damga Vurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok dikkat çeken tasarım yarışmalarından biri olan iF DESIGN 2022’ye bu yıl MSI damgasını vuracak gibi gözüküyor. Öyle ki sektörde lider markalardan biri olan MSI, etkinlik kapsamında 3 ayrı kategoride ödül almayı başardı.

Markanın ürün tasarımlarında kendisini bir kez daha kanıtlamasını sağlayan ödüller, hangi ürünler için, hangi kategorilerde geldi bakalım.

MSI, Hangi Ürünlerle iF DESIGN 2022 Ödüllerini Aldı?

Markanın AR/ VR/ Oyun donanımları kategorilerinde ödüle layık bulunduğunu gördük. Kazanılan ödüller konusunda MSI Pazarlama sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Sam Chern;

“ iF DESIGN jürisi tarafından tercih edilmekten gurur duyuyoruz. [Bu ödüller] ürünlerimizi tasarım kalitesi, işlevsellik ve yenilikçilikle üretmeye kendimizi adamış olmamızın bir kanıtı. içerik tasarımcıları ve oyunculara en yeni tasarımları sunmaya devam ediyoruz”, şeklinde bir açıklama yaptı.

Peki ödül kazanan ürünler hangileri oldu? Bu ürünlerden de kısaca söz edelim.

iF DESIGN 2022

MSI MEG Z690 Godlike Anakart Modeli

Intel Z690 yonga setinde yeni nesil anakart, daha ilk baktığınız zaman tasarımıyla adeta konuşuyor.

20+2 doğrudan güç doğrudan güç fazı yapısı, 105A Smart Power Stage tasarımı, 8 pinli çift güç konektörü, 8 katmanlı sunucu sınıfı 2oz kalınlaştırılmış bakır PCB ve Core Boost teknolojisiyle beraber öne çıkan anakart, sektörde benzeri görülmemiş 3.5 inç IPS dokunmatik ekranlı M-Vision Dashboard ekranıyla; saat frekans değerleri, sistem durum bilgisi gibi değerleri de gösterebiliyor.

MSI LAN Manager destekli Wi-Fi 6E ve 10G Super LAN çözümlerinin yanında, çift Lightning PCIe 5.0 slotu, çift dual Thunderbolt 4, USB 4.0, DDR5 bellek, çift ön panel USB 3.2 Gen 2X2 20G Type-C, MSI Center yazılımı ve Audip Boost 5 HD artıları da sunulmakta.

iF DESIGN 2022

MSI MPG Z690 Force WiFi Anakart

iF DESIGN 2022 ödüllerine layık görülen bir diğer anakart modeli de MPG Z690 modeli oldu. Buz rengi heatsink ile dikkat çeken ve tasarımıyla göz dolduran seri, dikkat çekici tasarımının yanında yeni nesil teknik özellikleriyle de beğeni topluyor.

Intel Z690 anakart; PCIe 5.0, DDR5 desteği, MSI Memory Boost teknolojisi, 5G LAN, Wi-Fi 6E çözümleri gibi üst düzey özelliklere sahip.

18+1+1 direkt güç fazı tasarımını ile güçlendirilen seri, en zorlu şartlarda bile akıcı bir çalışma düzeni sağlamış oluyor.

iF DESIGN 2022

MSI Stealth GS77 Laptop

iF DESIGN 2022 ödülünü alan son ürün ise laptop serisi oldu. Oyun ve iş odaklı olan GS77, 17.3 inçlik geniş ekranıyla geliyor. Çinko alaşımlı menteşeleri ve siyah kumlama metal kasasıyla dayanıklılık konusunda da iddialı seri, sadece 20.1 – 20.8 mm kalınlığında.

Teknik özellikler açısından da seri 4K UHD 120 Hz’e kadar panel, 12.nesil Intel Core i7 işlemci, Nvidia RTX 3080 Ti ekran kartı gibi artıları beraberinde getiriyor.

Son nesle uyan performans düzenlemelerine sahip olan model, 99.9 Whr bataryası, Windows Hello desteği, 6 adet Dynaudio hoparlör ve Wi-Fi 6E bağlantısı gibi özellikleriyle de ayrıcalıklarını öne çıkarıyor.

iF DESIGN 2022

MSI tüm bu yeni seri ürünleriyle beraber iF DESIGN 2022 etkinliğinden de boş dönmemiş oldu. Markanın bundan sonra nasıl başarılar kazanacağını da izleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler