Çarşamba, Nisan 24, 2024

MSI GTX 1080 Ti Ekran Kartı Serisini Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

MSI yeni GTX 1080 Ti ekran kartı serisini tanıttı. Ekran kartları arasında görünen o ki, GTX 1080 Ti Gaming X, GTX 1080’e çok benziyor. Referans tasarım üzerinden hareket eden MSI, aynı soğutucu modeli ile MSI GTX 1080 Ti Armor modelini de geliştirmiş. Dilerseniz yeni seriye yakından bir göz atalım.

Yeni MSI GTX 1080 Ti Serisi Neler Sunuyor ?

MSI geliştirmiş olduğu ekran kartı serisi toplamda beş farklı modeli temsil ediyor. Zaten 1080 Ti‘ın referans tasarımını sizlerle paylaşmıştık. Teknik özelliklere yakından göz atmak isterseniz buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Onun dışında MSI’ın referans tasarımları ise şu şekilde olacak:

❱ MSI GTX 1080 Ti Gaming X

❱ MSI GTX 1080 Ti Armor

❱ MSI GTX 1080 Ti Aero

❱ MSI GTX 1080 Ti Seahawk EK

❱ MSI GTX 1080 Ti Seahawk

Yukarıdaki ekran kartı modellerinden özellikle Sea Hawk EK modeline değinmek istiyorum hocalar. Kartın üzerinde su bloğu ile birlikte MSI’ın Big Pascal’ı için özel bir PCB’si görünüyor. Daha da yakından baktığımızda ise referans tasarımı ile tamamen aynı olan 6+8 pin güç konektörleri görünüyor.

MSI GeForce GTX 1080 Ti Serisi

Seride en büyük değişiklik ise AERO modelinde yapılmış. Siyah ve yeşil alaşımların yer aldığı model, Aero serilerini rekabetten ayırabilir. Son olarak GTX 1080 Ti Sea Hawk modeline değinmek istiyorum. Corsair tarafından üretilen AIO soğutucusunu kullanan firma, bizim de daha önceden incelediğimiz GTX 1070 SH modelinde de oldukça etkiliydi. GP102 GPU’da harika bir iş çıkarttı.

Kısacası her kartın kendi varyantları olacak. Yakında MSI tarafından resmi açıklamalar yapılacaktır. Aynı zamanda hız aşırtma ve Gaming Z’de bulunan Süper hız aşırtma özellikleri de kendini gösterecek.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Hocam MSI yaptığı zaman diğer firmalar sanki sönüyor gibi gerçekten hastayım şu firmanın ürettiği ekran kartlarına ve anakartlara

  2. 4K yada 2k monitorunuz olmadigi surece gereksiz olur onu gectim daha 1060 alamayanlar var yazik diger bir husus ise ilerki donemlerde gddr6 serisine gecilecek olmasi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler