Çarşamba, Nisan 24, 2024

MSI RTX 2070 Gaming, DUKE, Armor ve AERO Serisi Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçtikçe yavaş yavaş düşük segmentlerden haberler gelmeye devam ediyor. Bugün de MSI RTX 2070 serisi (Gaming, DUKE, Armor ve AERO) ekran kartı modellerinin tasarımları, detayları ve aydınlatma serileri belli oldu. Ekim ayı içerisinde de satışa çıkması beklenen RTX 2070 serisi ekran kartlarının yurt dışı satış fiyatları da şimdiden merak edilmeye başlandı.

Her muhabbetin başında fiyat deyince aklınızda dolar kuru geliyor farkındayım ama, düşeceğinin garantisi de yokken bahsetmemek de olmuyor işte..

MSI RTX 2070 Serisinden Selamlar!

MSI‘ın çok tercih edilen ve etkili soğutma yöntemlerinden birisi olarak bilinen Twin Frozr tam yedinci yenileme jenerasyonu ile bugün yeni kartların üzerinden bizlere el sallıyor. Çift fanlı soğutucu artık siyah ve kırmızı renk temasını taşımayacağı gibi, bunun yerine MSI siyah ve gümüş renklere yönelerek daha yayın seçenekleri değerlendirmek istemiş. Zaten gerisini RGB halledecektir.

MSI RTX 2070 GAMING Z/X

Öte yandan sizlere bir farklı haber daha vermek isteriz; MSI üç farklı model olarak RTX 2070 Gaming serisi hazırlıyor. Bu seriler ise: Gaming Z (2070 serisinin amiral gemisidir.), Gaming X ve sadece Gaming modeli.

Tasarımsal açıdan kart çift fanlı yapısının yanı sıra, fanların etrafına yerleştirilmiş LED RGB şeritler oldukça hoş görünüyor. Her ne kadar kırmızı tasarıma alışmış olsak da, gri ve siyah renklerin uyumluluğuna da alışmak çok uzun sürmedi.

MSI RTX 2070 GAMING

MSI RTX 2070 ARMOR

Bir diğer çift fanlı tasarıma sahip olan Armor serisi ekran kartı modellerinde de değişiklikler var. Yine siyah ve gri renk tonlarının ağırlıkta olduğu bu ekran kartı, sol fanının çevresinde bir RGB LED şerit barındırıyor. Gaming serisine göre sadece tek alanda bırakılan aydınlatma, oldukça hoş durmuş.

MSI RTX 2070 Armor serisinde de tam üç farklı ekran kartı bizleri karşılıyor olacak. Bunlar sırasıyla; OC / OC V1 ve düz Overclock olmayan model. (Non-OC)

MSI RTX 2070 ARMOR

MSI RTX 2070 DUKE

Sanırım bu seride favori modellerimden bir tanesi ile karşı karşıyayız. Üç büyük fan modeli ile birlikte gelen kart, yine siyah ve gri renk tonları ile tasarlanmış. Ayrıca DUKE serisi altında Turing TU106 GPU için etkili soğutma performansında da geliştirmeler mevcut.

Fakat bu kart RGB yönünden biraz zayıf kalabilir. Henüz çalışan bir test örneği dünya genelinde yayınlanmadı ama, kartın tasarımı bizlere LED şeritlerin barındırılmadığını gösteriyor. Yani ilerleyen günlerde sade bir MSI RTX 2070 Duke serisi ile karşılaşırsanız şaşırmayın.

MSI RTX 2070 DUKE

MSI RTX 2070 AERO

Blower tipi fan seçeneğini MSI unutur mu? Tabii ki hayır. AERO serisi bu ekran kartı serinin ayrıca en ucuz modeli olacak. İlerleyen dönemlerde eğer sıvı soğutma ile soğutmak isterseniz, AERO kartlar sıvı soğutma performansı ile gerçekten iyi işler başarabiliyor.

MSI RTX 2070 AERO

Tabii ki yine bu kadar model arasında, tercih sizin. Favori ekran kartı modeliniz hangisi olacak?

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler