Cumartesi, Temmuz 27, 2024

MSI RTX 30 Sea Hawk Serisi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sıvı soğutma sistemiyle dikkat çekecek olan MSI RTX 30 Sea Hawk serisi geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyuruldu.

Her ne kadar özelleştirilecek olan RTX 30 ekran kartları için çok fazla detay verilmese de soğutma sistemi hakkında merak edilenlerin ve yeni özelleştirilmiş olan sistemin anlatıldığını gördük. Peki, yeni özelleştirilmiş olan modelde nasıl artılar olacak?

MSI RTX 30 Sea Hawk sıvı soğutma ile farkını ortaya koyacak!

Hem açıklamaları hem de görsellerdeki arka plakalar değerlendirilecek olursak yeni özel seri, NVIDIA GA102 tabanında olan RTX 3080 ve RTX 3090 modelleri için gelecek.

MSI RTX 30 Sea Hawk

Özelleştirmede tabii ki dikkat çeken iki kısım var. Biri tasarım biri soğutma sistemi. Kartlarda hibrit bir soğutma sistemi var. Ekran kartının üzerinde geniş tek bir fan bulunurken, buna bağlı sıvı soğutma sisteminde de geniş iki adet fan bulunuyor.

MSI RTX 30 Sea Hawk

MSI RTX 30 Sea Hawk sıvı soğutma tarafında, Torx 4.0 fanlarla geliyor ve 2 adet fan var. Her bir fanın 120 mm olduğunu düşünecek olursak, toplamda 240 mm gibi bir radyatör var.

MSI RTX 30 Sea Hawk

Kullanılan sıvı boruda kaliteli bir malzemeden tasarlanmış. Uzun kullanım ömrü için örgülü boru sistemi denen kaliteli bir malzeme dikkat çekmekte.

MSI RTX 30 Sea Hawk

Her şey iyi güzel ve soğutma sistemi de dikkat çekici ama özelleştirilmiş olan seri için daha fazla bilgi yok. Fiyat ne olacak ya da hız değerleri nasıl olacak gibi bilgileri beklemedeyiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler