Çarşamba, Nisan 24, 2024

MSI Yeni Z270 GodLike Gaming Anakartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunların vazgeçilmez markalarından birisi olan MSI, yeni Z270 GodLike Gaming anakartını duyurdu. Tasarım, performans ve teknik özellikler bakımından Gaming’in zirvesi olan yeni Z270 GodLike Gaming anakart, gelişime açık olduğu gibi, içerisinde barındırdığı yeni teknolojiler ile bir adım öne çıkıyor. Dilerseniz şimdi yeni anakarta yakından bir göz atalım.

MSI Z270 GODLIKE GAMING Anakart Neler Sunuyor ?

Yeni anakartın içerisinde bulunan Killer xTend ve yeni ASMedia 3142 USB 3.1 Gen2 denetleyicisi gibi dünyanın ilk ve özel teknolojilerini içerisinde barındırıyor. Zaten GodLike serinin bir standardı var biliyorsunuz. MSI’da bu standartları yakalamak için güzel teknolojiler eklemiş.

Sürekli olarak oyun endüstrisini ileriye götürmek için çabalayan firmalar, bu yenilikler ile de oyun severlerin dikkatini çekecek. Özellikle xTend teknolojisi ile birlikte LAN veya Wi-Fi üzerinde oyun oynarken en iyi çevrim içi deneyimi yakalayabileceksiniz. Düşük gecikmeli olarak internet sinyallerinin iletilmesi ve güçlendirilmesi için Killer Ethernet gibi burada işlev görecek. Aynı zamanda anakartta Killer’in yeni teknolojisi ile de özel oyun bant genişliği yönetimi gibi efsane teknolojileri de içinde barındırıyor.

MSI X299 GODLIKE

İlk Killer xTEND Standartındaki Anakart: Z270 GodLike Gaming

Özel olarak geliştirilen anakart MSI GodLike, Killer xTend teknolojilerini de içerisinde barındırdığı gibi, 3 Killer Ethernet portu ve bir Killer Wireless-AC modülünü Wi-Fi genişletici olarak ağ anahtarına entegre ederek güçlü bir ağ kabiliyeti sunuyor. Bu durum GodLike Gaming’in diğer yakınlarındaki kablolu ve kablosuz cihazlara güçlü bir erişim imkanı tanıyor.

Oyuncular bu sayede artık pahalı ve yapılandırılması zor ağ denetleyicileri ile uğraşmaya gerek kalmadan, oyun konsolları, akıllı telefonlar ve tabletler gibi cihazları doğrudan oyun bilgisayarınıza bağlayabiliyor. Killer xTend, oyunlarınızı, sesinizi ve videonuzu hızlı ve pürüzsüz bir şekilde koruyabiliyor. Çünkü Killer teknolojisi PC’deki yüksek öncelikle trafik ve bağlı cihazlardan gelen trafiği önleyerek kendisine öncelik tanıyor.

Killer xTend aynı zamanda Killer E2500 için 1 Gbps’ye kadar, Killer Wi-Fi modülü için de 867 Mbps’ye kadar potansiyel hız sunabiliyor.

MSI X299 GODLIKE 003

Dünyanın En Hızlı USB Çözümü: ASMEDIA ASM3142

 

MSI, ASMedia ile gelecek nesil USB denetleyicilerinin geliştirilmesine yardımcı olmak amacı ile sürekli ve yakın bir ilişki kurarak çalışmalarını yürütüyor. Yeni ASMedia ASM3142 USB 3.1 denetleyicisi ile, dünyanın en hızlı USB çözümü ve USB üzerinden süper hızlı veri aktarımı için yeni standart olacak. MSI Z270 GodLike Gaming, bu yeni ASM3142 denetleyicisi ile birlikte dünyanın ilk anakartı oluyor.

PCIe Gen3 X2 (16 GB/sn) ile çalışan ASM3142 USB 3.1 Gen2 denetleyicisi aynı zamanda çipin performansını arttırdığı gibi, eski USB çözümlerine göre %50 daha az enerji tüketiyor.

 

Mistik Işık Senkronizasyonu Z270 GodLike Gaming Anakartta

Hatırlayanlar bilir; X99A GodLike Gaming anakartlar RGB LED’i tanıtan dünyanın ilk anakartıydı. Z270 GodLike Gaming ise bu durumu bir üst seviyeye taşıyor. MSI RGB ürünlerini sorunsuz bir şekilde senkronize edebilmek için en iyi bileşen markası ile iş birliği yaparak Mistik Işık Senkron entegrasyonunu da bu anakart ile duyurmuş oluyor. Bu şıklığı sergilemek için Z270 GodLike Gaming anakartı herhangi bir oyun ile kişiselleştirebiliyorsunuz. Oyuna göre ritim alan ışıklar, yeni renk skalası ile Phanteks Rainbow Strip ile birleşerek ortaya müthiş görüntüler çıkartıyor.

Bağımsız olarak kontrol edilebilen 15 yüksek kaliteli LED’ler ve yeni 4 pinli başlıklar ile birlikte LED şerit üzerinde aynı anda farklı renkler görebileceksiniz.

MSI X299 GODLIKE 004

Diğer Yeni Teknolojiler

Yeni MSI Z270 GodLike Gaming anakart ayrıca Audio Boost 4 Xtreme ile en temiz ve en saf ses çözümü sunuyor. Yüksek kaliteli bir ESS DAC ve 2X özel ses işlemcisi kullanan MSI, tamamen ses yalıtımıyla Audio Boost 4 Xtreme sayesinde en eğlenceli oyun deneyimini kulaklıklarımıza ve hoparlörlerimize taşıyacak.

Anakart ek olarak USB 3.1 Gen2 tip C modülü sunarken, üç adet Turbo M.2 desteğini de unutmamış. Bu benzersiz anakartın şuan için MSI tarafından geliştirilen en iyi anakart modeli olduğu belirtiliyor. Fiyat konusunda ise bir şeyler söyleyebilmek için henüz çok erken.

MSI X299 GODLIKE 005

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler