Çarşamba, Nisan 24, 2024

Muhteşem Özellikleri ile Oppo Find X2 Gelecek Hafta Tanıtılacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo’nun amiral gemisi niteliğinde ki cihazında 3K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip ekranı mevcut.

Oppo, bir sonraki amiral gemisi telefonu olan Find X2 cihazının önümüzdeki hafta tanıtılacağını duyurdu. Şirket, cihazı Barselona’da gerçekleşmesi planlanan Mobil Dünya Kongresi 2020’de tanıtmayı planlıyordu fakat koronavirüsü nedeni ile iptal edilmesinden hemen sonra 6 Mart Cuma günü internet üzerinden tanıtacağını açıkladı.

Serinin ilk cihazı olan Find X modeli 2018 yılında tanıtılmıştı. Ekranın arkasından yükselen motorlu bir modülde bir özçekim ve bir 3D yüz tanıma sistemi barındıracak ekran, çentik modasından kurtulmaya çalışan iddialı bir telefon idi.

Oppo beyciğimiz, Find markasını o zamandan itibaren asla kullanmadı, bunun yerine çeşitli üst düzey ve orta sınıf telefonlar için Reno serisine yöneldi.

Oppo’nun Başkan Vekili ve Küresel Ürün Pazarlama Müdürü ola Brian Shen beyciğim, 120Hz yenileme hızına sahip, kenarları kavisli 3K çözünürlükte bir ekranın geleceğini belirtti.

Cihaz hakkında bildiğimiz bilgiler henüz bunlarla sınırlı fakat daha detaylı bilgilere 6 Mart günü Oppo’nun lansmanında öğreneceğiz ve sizlere aktaracağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler