Cumartesi, Nisan 27, 2024

#MWC | Nvidia, Koronavirüs Tehlikesi Yüzünden Mobil Dünya Kongresine Katılmayacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Grafik devi on farklı oturuma ve bir “Yapay Zeka İnovasyon Merkezi” için ev sahipliği yapıyordu.

Dünyanın en büyük mobil ticaret fuarı yeni bir terk etme vakası ile karşı karşıya, konferansın ana sponsorlarından grafik devi Nvidia, dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü çevresindeki halk sağlığı riskleri” nedeni ile Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2020 (Mobile World Congress 2020)’ye çalışanlarını göndermeyeceğini açıkladı.

Nvidia, Mobil Dünya Kongresi’ni kısmen yahut tamamen terk eden dördüncü katılımcı, daha öncesinde Ericsson, LG ve ZTE’de aynı sebeplerden ötürü fuara katılım yapmayacaklar.

Ancak Nvidia aynı zamanda konferansın önemli bir sponsoruydu ve yapay zeka etrafında 10 oturum ve yuvarlak masa toplantılarının tümüne ev sahipliği yapmak için GSMA konferans organizasyonu organıyla ortaklık kurdu.

Nvidia olmadan yapay zeka konuşmak nasıl olacak?

Bu oturumların ve sergilerin hala teklif edilip edilmeyeceği belli değil, ancak Nvidia çalışanları olmadan bir yapay zeka konferansı yapmak zor olurdu. Nvidia’nın gösteriye ne kadar para harcadığını da merak ediyoruz.

Nvidia konuya dair açıklama yaptı:

“Yapay Zeka, 5G ve vRAN’daki çalışmalarımızı sektörle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Katılamadığımız için üzgünüz, ancak bunun doğru karar olduğuna inanıyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler