Cuma, Mart 29, 2024

Necromunda: Hired Gun’dan Yeni Fragman Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Focus Home Interactive ve Streum On Studio, Warhammer 40,000 evreninde geçen tek oyunculu FPS oyunu olan Necromunda: Hired Gun,

Oyunu için yeni bir fragman videosu yayınladı.

maxresdefault 10

Warhammer’ın geniş ortamı, çeşitli zaman periyotlarını, olayları, karakterleri ve daha fazlasını keşfe çıkan çok sayıda video oyunu üretti. Vermintide gibi bazı oyunlar aksiyon tabanlıyken, diğerleri serinin TTRPG (Rol Yapma Oyunu) öğelerini alıp bunları dijital bir formata dönüştürdü.

Mart 2020’de açıklanan Necromunda: Hired Gun, Necromunda tahta oyunlarına dayanan Warhammer serisinin ikinci video oyunu olacak. Streum On Studios’ta geliştirilmekte ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak.

Focus Home’un YouTube kanalında yayınlanan yeni fragman, Necromunda’nın kovan şehirlerini ele alıyor ve oyuncuların neler bekleyebileceğine dair bir genel bakış sunuyor. Silahlar, robotik bir köpek arkadaşı ve biyonik güçlendirme cephaneliğiyle donatılmış oyuncular, kovan şehirlerinden birinde ödül avcısı rolünü üstlenecek. Görevler, ödül avcısını şehirdeki çeşitli keşfedilebilir ortamlara sürükleyecek.

Resmi web sitesine göre, silahlar, ödül avcısı karakteri ve hatta siber köpek için farklı seçeneklerle özelleştirme seçeneği bile olacak.

Necromunda: Hired Gun 1 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler