Perşembe, Nisan 25, 2024

Need for Speed Hot Pursuit Remastered Çıkış Tarihi ve Oyundan İlk Görüntüler!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Need for Speed Hot Pursuit, ilk defa 2010 yılında piyasaya çıkmış ve aksiyon yapısı sayesinde NFS serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olmuştu. Aradan geçen 10 yıl sonra EA bu kez aynı oyunun Need for Speed Hot Pursuit Remastered versiyonu ile gelecek.

2010 yılında gelen oyunun güncellenmiş versiyonu olacak olan Remastered sürümünde, grafikler baştan sona yeniden tasarlanacak. Ayrıca oyunda belli başlı sürprizler olacak ve hikaye kısmında da bir ilerleme söz konusu olacak. Heyecanla beklenen oyunun ne zaman tanıtılacağı ve hatta ne zaman çıkacağı bile sızmış halde.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Need for Speed Hot Pursuit Remastered ne zaman çıkacak?

EA Games’in başlatmış olduğu sürpriz bir sayaç var. Bu sayaç 5 Ekim gününe denk geliyor ki zaten oyunun tanıtımının da 5 Ekim gününde yapılacağı iddiası var. Ayrıca çıkış tarihi de 6 Kasım olacak.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Peki, oyunda neler değişecek ya da ek olarak neler olacak? Bunu sadece sızıntılara göre söylüyoruz ama yapımın yeni sürümünde tüm DLC içeriklerine yer verilecek. Grafikler yenilenecek. Ek olarak 30 zorluk getirilecek ve hikaye için ek olarak 6 saate varan bir oynanış süresi yapıma eklenecek.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Bir yandan oyun uzayacak bir yandan oyun grafikler açıdan yenilenmiş olacak. İlk görsellerinden anladığımız kadarıyla, grafiklerde de yeniden oluşturma süreci başarılı geçmiş. Bakalım Hot Pursuit Remastered için daha fazla detayı yarın alacağız. Platform desteğini  merak ediyorum. Belki oyunun yeni nesil konsollara da uyumlu olarak duyurulması gibi bir durum geçerli olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler