Cuma, Mart 29, 2024

Netflix, Abone Olmayanlar için Ücretsiz Bölümler Hazırlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hindistan’da aylık sadece 3 Amerikan Doları tutarında sadece mobil cihazlar için geçerli planını halka açtıktan sonra şirket, kayıtlı olmayan kullanıcılar için daha fazla aboneye ihtiyaç duymayan ücretsiz bölümler oluşturmak için yeni bir stratejiye açılıyor.

Bir akaryakıt şirketi (Yabancı), Netflix aboneliğiniz olmasa dahi, Netflix’in yeni serisi Bard of Blood’un ilk bölümünü ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacağını iddia ediyor.

Sınırlı bir süre için geçerli olacak

127908 xvsnnxvdoc 1569325921

Netflix’te insanları harika hikayelere yaklaştırmak için farklı yollar deniyoruz. Birçok kişinin casus Kabir Anand’ın heyecan verici hikayesini çok çekici bulacağına inanıyoruz ve serinin ilk bölümünü sınırlı bir süre için herkesin kullanımına sunmaktan heyecan duyuyorlar. Gelecekte, bunu diğer filmler ve diziler için yapıp yapmayacağımızı düşüneceğiz.

Netflix’in yeni dizisini başrol oyuncusu Emraan Hashmi, herkesin rahat ve ücretsiz bir biçimde izleyebilmesi açısında ilk bölümün linkini twitter hesabı üzerinden tweetleyerek paylaştı.

 

Eylül ayının başlarında Netflix, Elite dizisinin ücretsiz bir bölümünü Meksika ve Kolombiya bölgelerinde yayına açtı.

Bu, Netflix’in abone sayısının artmasına izin verdiği birçok denemelerden sadece bir tanesi. Netflix, Apple TV+ ve Disney’in yakında başlatacağı servislerinin pazara girmesi ile büyük bir rekabet ile karşı karşıya kaldı. Netflix, akış dünyasında zirvedeki yerini korumak için elinden geleni yapıyor.

Bard of Blood’in ücretsiz bölümüne buradan erişebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler