Perşembe, Nisan 25, 2024

Nintendo Switch’e ‘Brain Age’i Geri Getiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo, beyin jimnastiği serisini ilk kez Switch’e getiren yeni bir Brain Age temalı oyununu açıkladı. Nintendo DS için olağanüstü bir biçimde popüler Brain Age oyunları, Japon sinirbilimci Doktor Ryuta Kawashima’nın başrolünü oynuyor ve beyninizi aktif tutmaya yardımcı olabilmek için tasarlanmış çeşitli basit bulmacalar ve ek olarak sudoku kullanıyor.

Japonya’da en güncel kayıt onaylandı, burada sadece beynin değiştirildiği orijinal DS oyunu ile aynı ünvan olan “Yetişkinler için Beyin Eğitimi: Nintendo Switch Eğitimi” olarak isimlendirildi. Orijinal DS oynu Beyin Çağı: Beyninizi Günde Bir Dakikada Eğitin! isimli oyunu Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Doktor Kawashima’nın Beyniniz Kaç Yaşında? PAL bölgelerinde yayına girdi.

 

 

Switch Lite ile uyumlu değil!

Nintendo’nun fragmanına dayanarak, yeni oyun Switch’in benzersiz işlevselliğine dayanmak zorunda kalacak gibi görünüyor. Örneğin, Joy-Con’un IR Kamerası, bir taş-kağıt-makas oyununu oynarken elinizi tarar ve oyunu kasıtlı olarak kaybedebilmenizi sağlar.

SI NDS DrKawashimaHowOldIsYourBrain enGB image1600w

Oyunun geri kalanının çoğu, birlikte verilen bir kalemle birlikte dikey yönde anahtarla oynanacak şekilde tasarlanmış gibi görünüyor. Ayrıca, oyunu, yerleştirildiğinde, denetleyiciyi uğultu ve ev düğmesinin LED’ini yanıp sönerken (bildiğim kadarıyla, daha önce hiç kullanılmamış) sisteminize bildirim ve hatırlatıcı gönderecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu yeni Switch Lite ile iyi çalışacak bir oyun gibi görünmüyor.

Piyasaya Ne Zaman Sürülecek?

Train Your Brain: Nintendo Switch Training for Adults 27 Aralık’ta Japonya’da piyasaya sürülecek ve fiziksel sürümün versiyonu 3.480 yen, indirilebilir sürüm ise 2.680 yen olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler