Cuma, Mart 29, 2024

Netflix, DOTA 2 Animesi Fragmanını Paylaştı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix’in DOTA 2 oyununu temel bir anime dizisi üzerinde çalıştığını duyurmasından bu yana sadece birkaç gün geçti, ancak o zaman, yayıncı çoktan diziyi gerçekten gösteren uygun bir fragman yayınladı. DOTA: Dragon’s Blood için ilk fragman seyirciler ile buluştu.

Ve haftanın başlarında yapılan orijinal duyuru sadece birkaç saniyelik görüntüyü gösterse de, yeni fragman tam da bu dizinin tam teşekküllü bir teaser’ı, Davion gibi animenin başrol karakterlerini ve Prenses Miranayı gösteriyor (DOTA 2 oyuncuları bu iki ismi de popüler çevrimiçi oyunda oynanabilen kahramanlar olarak tanıyacaktır.)

Animenin duyurusu ile birlikte 25 Mart’ta piyasaya sürülmesi arasında ne kadar az zaman olacağı düşünüldüğünde, bu kadar süre içerisinde yakında yeni bir fragmanın yayınlanması belli bir anlam ifade ediyor.

Daha önce duyurulduğu gibi, DOTA: Dragon’s Blood, Legend of Korra ve Netflix’in Voltron: Legendary Defender arkasındaki grup Studio MIR tarafından yapımcılığını üstlenecek ve Ashley Edward Miller (X-Men: First Class ve Thor’un ortak yazarı) showrunner olarak görev yapacak.

Ayrıca bir Twitter kullanıcısı Ashley Edward Miller, dizinin bazı oyuncu kadrosunu Twitter’da paylaşmaya başladı ve haftanın başlarında animeden Yuri Lowenthal, Troy Baker, Alix Wilton Regan ve Kari Wahlgren gibi popüler video oyunu seslendirme sanatçılarının bir karışımının yer alacağını da paylaştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler